Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkıp tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını, sokağa çıkmamızın ve olağan yaşamımızı sürdürmemizi kısıtlamaya devam ederken, hijyen kurallarına uymayanlar sinirlerin daha da getirmesine neden oluyor. Bireyler, kişisel temizliklerine eskisinden kat ve kat daha fazla önem veriyor. İnsanlar evden çıkamadıkları gibi sevdiklerini göremiyor ve yan yana gelemiyor. 

ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşanan olay akıllara durgunluk veren cinsten. Amazon çalışanı müşteriye teslim etmesi gereken kargoyu adrese getirip teslimatı gerçekleştirdikten sonra paketin üzerine tükürüyor. 

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayın internete düşmesinin ardından Amazon yetkilileri harekete geçerek söz konusu olay nedeniyle müşterilerinden özür diledi. 

Kargonun alıcısı tarafından da konuyla ilgili bir açıklama geldi. Amazon müşterisi, bu olay nedeniyle söz konusu kuryeden şüphelendiğini ve kendisine COVID-19 testi yapılması gerektiğini söyledi. Amazon, kuryenin görevden atıldığını ve bundan sonra Amazon için çalışmayacağını aktardı.