Dün, Habertürk'te Hülya Hökenek'in sunduğu “Enine Boyuna” programında adı geçen gazeteci Hilal Kaplan, cevap hakkını kullanmak üzere yayına bağlanmıştı. 

Kaplan yayında, "Hülya Hökenek, siz, Öcalan’la Beyrut’ta Fatih Altaylı’yı röportaj yapmaya götüren kişisiniz. Sanıyorum Fatih Altaylı’yla bağlantınız nedeniyle de şu an Habertürk’tesiniz. Bunun üzerinden de halen daha programlarınızda, bu geçmişinizi görmeden insanları… Bu röportajla ne kadar gurur duyduğunuzu söylediğiniz röportajlarınız da var. Siz böyle birisiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Altaylı, Hilal Kaplan'ın ithamlarına yönelik sessizliğini bozdu. Altaylı, sosyal medya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 20 Mart 2009 yılına ait Habertürk gazetesinin manşetiyle cevap vererek, "En güçlü zamanında biz bu manşetleri atarken Taraf'ta fetö kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız elbette" dedi.

HİLAL KAPLAN'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Kaplan, Altaylı'nın paylaşımını alıntılayıp, "Altaylı neden link değil de caps paylaşıyor sizce? Çünkü gazetenin çıktığı gün FETÖ, Zaman üzerinden tehdit edince hem haberi her yerden kaldırdılar hem de özür yayınladılar :) Ayrıntılar konu hk yazımdan Başörtülü kadınlara ulu orta küfrettiği günleri özledi herhalde zavallı!" dedi.

 

 

 

Haber:

Sivil Düşünce Haber Portalı

sivildusunce.com