Partisinin Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki il binasının açılışı için Adana'ya gelen Memleketi Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partililer ve seçmenlerle bir araya geldi. Açılış öncesi yaptığı konuşmada İnce, Adana'ya büyük bir heyecanla geldiğini ve aynı şevkle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Burada konuşan İnce, parti çalışanlarının astığı afişlerin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından polise talimat vererek indirildiğini iddia etti. İnce, bunun kabul edilemez bir davranış olduğunu belirterek, "Zeydan Karalar, Muharrem İnce afişlerinden ne istiyorsunuz? Niye polise gönderdiniz? Burası İnce Memed'in memleketi. İnce Memed gibi davran, öyle davranma. Abdi Ağa Bayraklarda, bayraklarda belediyenin parası ve kirasıdır. Para yok, alın ter var, o otobüste bayrağa faydası yok, gönlü olanın parası var, ben' Paralarını senden alırlar Afişler Abdi Ağalara yer yok neden afişimi indiriyorsun bak bir gün şunu unutma helal paraya dokunma ben de görüşürüz."

'Bir itirazım var' diyenlerin memleketinin Adana olduğunu kaydeden İnce, Yalova'da doğduğunu ama ruhunun 'itirazım var' diyenlerden olduğunu söyledi. Şu ana kadar 52 ilde örgütlendiklerini anlatan İnce, yakın gelecekte 81 ilde örgütlenmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

Güzel konuşmasının ardından kurdeleyi keserek partisinin il binasının açılışını yaptı.