Narin'in ölümüne ilişkin olarak abisi Enes Güran'a dair bazı dikkat çekici bilgiler gün yüzüne çıktı. Daha önce kolundaki ısırık nedeniyle gözaltına alınan Enes Güran, serbest bırakılmıştı. Ancak yapılan incelemelerde, Güran'ın gözünde morluklar ve sırtında tırnak izleri bulunduğu tespit edildi. Bu bulgular, olaya dair yeni soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Narin'in DNA örnekleri ile amca Salim Güran'ın şahsi aracındaki örnekler birbirini tutmuş ve Salim Güran, 2 Ağustos günü çıkarıldığı mahkemece 'Kasten öldürme' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı. 

Narin'in ağabeyi Enes'in kolundaki ısırıklar nedeniyle gözaltına alınmış, ısırık izlerinin Narin'e ait olmadığı adli tıp tarafından tespit edilmediği için serbest bırakılmıştı. Enes'in sırtında tırnak izleri ile gözünde morluklar nedeniyle şüpheleri üzerinde topladı. 

Enes Güran'ın sırtındaki tırnak izleri ile gözündeki morluklar soruşturmanın seyrini değiştirecek türden. 

Salim Güran'a savcılık sorgusu sırasında ağabey Enes Güran'la ilgili de sorulara ise, "Yeğenimdir. Efendi bir çocuktur. Hiç bana benzemez, saygılıdır. Kavga ettiğini, birine aşık olduğunu görmedim." şeklinde yanıtladı.

Enes Güran'nın kollarındaki diş izleri, sırtındaki tırnak izleri ile gözündeki morlukla ilgili soruya ise, "Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. 'Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım' diye yanıt verdi." dedi. Amca Salim Güran, Narin'in cinayetiyle ilgili yeğeni Enes'i mi koruyor sorusunu akıllara getirdi.

Sivil Düşünce