Jason Miller, Trump’ın azil sürecine ilişkin görülen dava hakkında, “Eğer Cumhuriyetçiler Trump’a karşı oy kullanırsa üçünücü bir parti kurabilir. Trump’ın 2024 seçimlerinde başkanlık seçimleri için aday olacağına inanıyorum” dedi.

Miller, Trump'ın kendisinin gördüğü en rahat kişi olduğu konusunda ısrarla, "Yıllardır ilk kez başkanın gerçekten rahatlamış olduğunu görüyorum. ABD tarihinde sadece 45 kişi dünyanın omuzlarında olmasının nasıl bir şey olduğunu tecrübe etti ve dört yıldır ilk defa bunun üzerinde olmadığını bilerek nefes alabiliyor. Sosyal medyada sürekli nefret söylemi ve hakarete maruz kalmadığı için de daha huzurlu hissediyor" dedi.

Miller, Trump'ın yeni bir siyasi parti kuracağı iddialara yönelik ise, "Üçüncü bir parti için herhangi bir aktif planlama yapılmadı ve bu şekilde kalacaki Bunun daha ciddi hale gelmesinin tek yolu, Cumhuriyetçi senatörlerin Başkan Trump'ı mahkum etmek için oy kullanmalarıdır. Ancak, onların partiyi parçalara ayırmak istediklerini sanmıyorum, o yüzden gidip bu cadı avını reddedelim" dedi.