15 yaşındaki H.Ö. ve 8 yaşındaki kız kardeşi, anne H.Ö. ile birlikte yaşarken iddiaya göre anne, Y.Ö. isimli biriyle erkekle tanışarak sevgili oldu. Geçen Mayıs ayında ise Y.Ö., 15 yaşındaki H.Ö.'yü taciz etti. Bunun üzerine H.Ö., durumu annesine anlatınca annesiyse küçük kıza inanmadı ve ‘O öyle yapmaz. Sen yaparsın o yapmaz' şeklinde tepki verdi.

Kız, ailesiyle pikniğe gittiği sırada ağabeyinin arkadaşı 22 yaşındaki G.İ.'yi gördü ve daha sonra ikili sosyal medya üzerinden tanışarak sevgili oldu. Bir süre sonra ise buluşan ikili, evlerinin alt katında söyledi. Eve geldiğince küçük kızın ağzını kapayıp tecavüz edip, ‘Burası köy yeri. Bağırırsan adın çıkar, seni burada barındırmazlar' diyerek tehdit etti.

Ertesi gün annesi H.Ö., “Sen G.İ. ile birlikte oldun” deyip durumu erkek arkadaşı Y.Ö.'ye de anlattı. Anne H.Ö. ve Y.Ö. küçük kızı darp edip susması için baskı yaptı. Baskılara dayanamayan küçük kız halasının yanına giderek durumu anlattı. 

Taciz ve tecavüzü duyduktan sonra sinir krizi geçiren hala Z.Ö., yeğenini alıp polise ve savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu. Taciz ve tecavüz olayını gerçekleştiren şüpheliler ile anne H.Ö. gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.