Elon Musk sosyal medyada yaptığı kripto para paylaşımları nedeniyle, kripto paralarda düşüşe neden olan Musk, eleştiri toplamıştı.
Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk yalnızca kripto para yatırımcıları tarafından değil, ünlü hacker grubu Anonymous tarafından da tepki aldı. Ünlü hacker grubu Anonymous Elon Musk ’ı YouTube hesabında paylaştığı bir videoyla tehdit etti.

Videoda şu iadeler yer aldı:

"Twitter’da paylaştığın gönderilerin yorumlarında görüldüğü üzere, kripto para piyasasıyla oynadığın oyunlar milyonlarca hayatı mahvetti. Milyonlarca yatırımcı hayatlarını düzeltmek için kripto para gelirlerine umut bağlamıştı. Çalınmış Güney Afrika topraklarında, ırksal pozitif ayrımcılığa uğradığın zümrüt madenlerinin ortasında doğduğun ve dünyadaki çalışan kesiminin çektiği sıkıntılar hakkında en ufak fikrin olmadığı için bu, senin asla anlayamayacağın bir şey.” ifadeleriyle açıklamalarına devam eden Anonymous, “Ortamın en akıllısı olduğunu sanabilirsin, ama şimdi kendine denk bir rakip buldun. Biz Anonymous’uz. Biz bir orduyuz. Bizi bekleyin" şeklinde paylaşımda bulundular.