Geçtiğimiz Salı günü TRT'de önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cuma günü Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'ni açacağız. Müjdesini orada vereceğiz. Cuma günü Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Müjdeyi orada duyuracağız. Oradan Kanuni sondaj gemisiyle irtibata geçip açıklamamızı yapacağız. Aynı gün çok modern yeni bir maske fabrikası açacağız. " dedi.

 

Öte yandan Karadeniz'de geçen yıl yapılan arama çalışmalarında Tuna-1 kuyusunda 405 milyar metreküp doğalgaz bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üretimin 2023 yılına kadar başlayabileceğini belirtti.

Yarın Zonguldak'ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ziyaret sırasında vereceği müjdeli haberle şehirde heyecan dorukta.

Yoğun hazırlıkların yapıldığı Zonguldak'ın dört bir yanı Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarıyla süslendi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, hazırlıkların sürdüğünü ve hummalı bir çalışma yürütüldüğünü söyledi. Her şeyin yolunda gittiğini belirten Tosun, "Cumhurbaşkanımızın vereceği müjdeli haberi tüm ülke heyecanla bekliyor. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Umarım yarın hem bölgemiz hem de Türkiye için güzel bir gün geçiririz, Başkanımızdan güzel haberlerle." paylaşımında bulundu.