Müge Anlı'nın programında işlediği cinayet davasında 25 kişi gözaltına alındı. Osman Büyükşen, olayla ilgili olarak 4 kişi tutuklanırken sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Anne ve babamın katillerinin kimliği belirlendi ve olaydaki belirsizlik büyük ölçüde çözüldü. Birini öldürecek olduğum gerçeği. Aksi takdirde anne ve babamın yanlış adresten ölmesine neden oldu. Kardeşlerim masumdur." paylaşımında bulundu.

Karatay ilçesine bağlı İsmail Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası Metin Büyükşen ve eşi Nejla Büyükşen, 3 Eylül 2018'de evlerinde kar maskesi takan bir saldırgan tarafından vurularak öldürüldü. Çiftin kızı Fatma Büşra, saldırgandan kurtuldu. ölü taklidi yaparak. 25 KİŞİ TUTUKLANDI Çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen'in Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmasının ardından jandarma bünyesinde özel bir ekip oluşturuldu. Özel ekip, dosya ve mahallede yaptıkları çalışmalar sonucunda operasyon için harekete geçti. Bu sabah İsmail Mahallesi ve şehir merkezindeki adreslere düzenlenen operasyonlarda aralarında Fatma Büşra Büyükşen, ağabeyi Uğur ve teyzesi Betül Büyükşen'in de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.


EVDE YANLIŞ GİRİŞ

8 aylık teknik ve fiziki takip ve HTŞ soruşturmasının ardından gözaltına alınan şüpheliler Esra Taş ve Abdullah Başdemir, geniş güvenlik önlemleri altında cinayeti işlediklerini itiraf ederek sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. .
Büyükşen cinayetlerinde sır perdesi açıldı! Kiralık kiralık katiller yanlış eve girdi
Sorgulamada Esra Taş'ın, öldürülen Büyükşen çiftinin evine 500 metre mesafede bulunan komşusunun oğlu Hüseyin K.'nin eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Esra Taş, sevgilisi Abdullah Başdemir'e, Hüseyin K.'nin ailesinin baskısı nedeniyle kendisinden ayrıldığını ve bu nedenle o aileye zarar vermek istediğini söyledi ve Başdemir, onları korkutmak ve zarar vermek için 2 kişiyi para karşılığı tuttu. İddiaya göre eve gönderildi. Başdemir'in kendilerine verilen adresi karıştırarak işe aldığı 2 kişinin Hüseyin K.'nin ailesini değil komşuları Büyükşen çiftini öldürdüğü belirtildi. Büyükşen çiftiyle aynı mahallede yaşayan Zeki Okşen ve kuzeni Mustafa Okşen'in Abdullah Başdemir ve Esra Taş'a yardım ettiği belirlendi. adliyeye gönderildi. Biri adli kontrol kararının ardından 20'si jandarmadaki ifadelerinin ardından 21 kişi serbest bırakıldı. Öldürülen çiftin oğlu Osman Büyükşen, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Anne ve babamın katilleri bugün itibariyle tespit edilmiş olup, olaydaki belirsizlik büyük ölçüde giderilmiştir. Kar maskeli katil başka birilerini öldürecek iken yanlış adres nedeniyle anne ve babamın ölümüne sebep olmuştur. Kardeşlerim bu olayda masumdur. Saygıyla duyurulur" dedi.