Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla başlatılan istihdam çalıştaylarının 7'ncisi, 23 Ekim Cumartesi günü Antalya'da "Turizm Sektöründe İstihdam Sorunları ve Çözüm Önerileri" başlığı altında toplanacak.

CHP Genel Başkan yardımcıları Prof.Dr. Yüksel Taşkın ve Veli Ağbaba başkanlığında yürütülen ve daha önce tarım, engelli, sanayi, medya, kültür-sanat üreticileri, bilişim başlıkları altında toplanan çalıştaylar serisi, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak'ın koordinatörlüğünde "Turizm" sektöründe yaşanan istihdam sorunlarının ele alınacağı toplantıyla devam edecek.

Sektör temsilcilerinin katılacağı çalıştayda, turizm sektöründe istihdamı artırmaya yönelik somut çözüm önerileri ele alınacak. Toplamda 11 farklı sektör ve alanda düzenlenecek çalıştayların tamamlanmasının ardından hazırlanacak raporlar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na sunulacak. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun sektörlere özgü istihdam önerilerini, çalıştayların tamamlanmasının ardından düzenlenecek bir toplantıda kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.


Hibya Haber Ajansı