Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir-Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kısa sürede teslim etmeyi hedeflediğimiz deprem konutlarının milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Afetleri engellemeyiz ama yıkıcı etkisini azaltabiliriz. 5 bin deprem konutumuzu da işte bu anlayışla hızla hayata geçiriyoruz. 7 ayrı alanda hemen inşaatlara başladık. Bugün ilk etapta yerinde yapılacak 1444 kont ve 208 konut ile rezerv alanında yapılacak 309 konutun temelini atıyoruz.'' sözlerinin ardından büyük bir gafa imza attı.

Hitabetiyle birçok siyasetçiyi kendine hayran bırakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan duymaya alıştığımız türden bir gafa imza atarak izleyenleri hayrete düşürdü.

Erdoğan konuşmasında, CHP'de aylardır devam eden taciz ve tecavüz iddialarına yönelik dikkat çektiği konuşmasında, ''Bu söz Bay Kemal'in sözü değildir. Şimdi tek sebep var; kendi içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık dalgasıyla hesaplaşmayı reddeden bir zihniyettir bizim zihniyetimiz'' diyerek okları kendisine çevirdi.

Konuşmasının sonunda yaptığı gafı farkettiği anlaşılan Erdoğan, çevresine bakındığı anlar dikkat çekti.

 

ERDOĞAN'A PROMPTER'DEN YANLIŞ METİN Mİ OKUTULDU?

Siyasetçi olmasının yanında iyi bir hatip de olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayraklı'da gerçekleştirdiği açılış töreninde yaptığı konuşmadaki gaf, akıllara prompterde yanlış metin yazılarak kasıtlı olarak mı bu konuşma yaptırıldı sorusunu akıllara getirdi.

 

SİVİL DÜŞÜNCE HABER PORTALI

sivildusunce.com