Kışın gelişi ile dudaklarda meydana gelen kuruluk, nem kaybı, donukluk ve çatlak gibi sorunlarınız varsa dudaklarınızı antioksidanların gücüne teslim etme zamanınız gelmiş demektir. Kurtarıcınız The Organic Pharmacy’nin Antioxidant Lip Balm ürünü kuru ve susuz kalmış dudaklarınızı kurtarmak ve doğal dolgunluğu geri kazandırmak için tasarlandı. 

 

Ürün Shea yağı ve narın güçlü bir kombinasyonu ile formüle edilmiş olup içeriğinde besleyici yağlar olan gül yağı, antioksidan vitaminlere sahip olan E vitamini ve kuşburnu özü bulunmaktadır. Kuşburnu besleyici ve anti-aging etkisi sağlarken, kurumuş dudakları onarmaya ve rahatlatmaya yardımcı olan antioksidan deposu nar ile çevresel etkenlerin yol açtığı zararları azaltmak için yardımcı olur.

 

Dudaklara uygulandığı anda gözle görülür bir nemlendirme ile ışıltı sağlıyor. Düzenli kullanımla birlikte hasarları minimuma indiriyor, dudak rengini düzenliyor. Ayrıca dudak kenarlarında zamanla oluşan ince çizgileri de azalttığı klinik olarak onaylanmıştır.

 


Hibya Haber Ajansı