Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yürütülen aşı çalışmalarına değinerek, "Aşı olmam konusunda bir sıkıntı yok" dedi. Erdoğan, "Sağlığın söz konusu olduğu yerde sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa onu yapmak durumundayız"dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Çin'in dışında Rusya ile görüşmeler var. Bu konuyla ilgili şahsen benim de aşı olma konusunda herhangi bir sıkıntım söz konusu değil. Sağlığın söz konusu olduğu yerde sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa onu yapmak durumundayız. Hele hele Kovid noktasında tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasında böyle bir adım atmamız gerekiyor. Temennimiz vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmak."

(CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak açtığı 500 bin liralık tazminat davasıyla ilgili ) "Edep' denilen bir şey var. Haddini bilmesi lazım. Cumhurbaşkanı'na, Cumhurbaşkanlığı makamına nasıl konuşulur, nasıl oraya mesajlar verilir, öğrenmesi lazım."

"Macron Fransa'nın başına beladır. Fransa çok tehlikeli bir dönemi yaşıyor. Sarı Yelekliler'den kurtulamayacak, bu Sarı Yelekliler daha sonra Kırmızı Yeleklilere dönüşebilir"