Pandemi hiç kimse için kolay olmadı. Ve anneler kendi zorluklarıyla uğraşmak zorunda kaldılar. Çocuk bakımı, iş ve diğer sorumlulukları dengelemek arasında - ya da, bilirsiniz, sadece * jestlerle geniş ölçüde * dünyada olup biten her şeyle uğraşmak - kalite z'leri almak arka sırayı almış olabilir.

Peki bu Anneler Günü'nde hayatınızdaki anneleri onurlandırmak için rahatlamalarına ve o çarşaflara huzur içinde ulaşmalarına yardımcı olacak hediyelerden daha iyi bir yol var mı? Uyku deneyimini (ve uyandırmasını) daha da iyi hale getirecek şeyleri bulduk. Çünkü iyi dinlenmiş bir anne = kelimenin tam anlamıyla her şeyi yapabilen bir anne. Ona tatlı rüyalar.

Daha fazla Anneler Günü fikri için, gününü kolaylaştıracakşeyler, kardeşlerinizle paylaşabileceğinizşeyler, her gün spa günü gibi hissettirecek hediyelerve tatil sırasında zor zamanlar geçiren insanlar için kartlar için hediye rehberlerimize göz atın.


Saçlarını ve cildini üstte tutacak ipek bir yastık kılıfı...


Bu süper yumuşak %100 ipek yastık kılıfı, bölünmüş uçları ve kuruluğu en aza indirmeye yardımcı olabilir. İpek, doğal yağları sağlam tutmak için çalışır ve sıcaklıkları düzenlemek için mükemmeldir. Terlenerek uyanmasın diye. Ayrıca, bir düzineden fazla renk ve çeşitli boyutlarda mevcuttur. Aslında bir gecede mucize yaratan bir işçiyi hak ediyor.

Milyonlarca kez ertelemesini engelleyecek hepsi bire bir cihaz...


Buna uyanmaktan çekinmeyecek. Söz. Bu dokunmatik kontrollü Hatch cihazı komodinin çalar saati için isteyebileceği her şeye sahip. Düşünün: gözlerini, ses makinesini ve kişiselleştirilmiş gündoğumu alarmını zorlamayan bir okuma ışığı, böylece bir daha asla parıldayan bir telefon alarmı tarafından uyandırılmak zorunda kalmayacak. Şimdi tek yapması gereken uykuya dalmak. 


O istenmeyen mavi ışığı engelleyecek gözlükler...


Bunları ona ver, yataktan huzur içinde televizyon izlesin. Gözlükler, göz kuruluğu, baş ağrısı ve uyku bozulması gibi şeylere neden olabilecek ışığı filtreler. Bu lensler çift taraflı parlama önleyici kaplamaya ve %100 UVA/UVB korumasına sahiptir. Ve reçeteli, reçetesiz ve okuyucu seçenekleriyle geliyorlar. Böylece parlak gözlü olarak uyanabilir. 

Kahve koymak için taze bir kupa...


Bu 15 onsluk, ağır hizmet tipi kupa, hemen hemen tüm anneler (özellikle yeni olanlar) için uygundur. Çünkü kim aşırı yorgun olmak ve umutsuzca kestirmek istemekle bağ kuramaz ki? Bulaşık makinesi ve mikrodalga güvenlidir - bu yüzden sabah kafeini sesh'inden geçemese bile, gün boyunca ısıtabilir. İç bakalım. 

Hiç vakit kaybetmeden uykuya dalmasına yardımcı olacak ipek bir uyku maskesi...


Ve uyumaya devam edin. Bu ipek maske, annenizin istediği zaman ve istediği yerde mutlak karanlığı bulmasına yardımcı olacaktır. Makinede yıkanabilir, gürültü azaltıcı ve elastik bir bandı var, böylece saçlarını mahvetmeyecek. Güzellik dinlenmesi senin sayende çok daha iyi oldu. 
Satın alın

Sabah Zoom toplantısını zamanında yapmasına yardımcı olacak bir kahvaltı sandviçi üreticisi...


Bu makine hızlı sabah yemekleri için onun yeni fave cihazı olacak. Uyumak için fazladan 10 dakika. Tek yapması gereken tabanına girmek, yumurta (veya başka bir şey) eklemek, üst tabakasına atmak ve kapağı kapatmak. Boom. Beş dakikadan az bir sürede taze preslenmiş kahvaltı sandviçi var. Çıkarılabilir tüm parçalar bulaşık makinesinde güvenlidir ve üzerlerinde yapışmaz kaplamalar bulunur, böylece kolay kullanım ve temizlik sağlar.

Tüm bu paha biçilmez anları kaydetmesine yardımcı olmak için beş yıllık, günde bir satırlık bir günlük...


Bakımı kolaydır, bu yüzden en yoğun anneler bile buna ayak uydurabilir. Gününden tek bir anı, anıyı, alıntıyı veya olayı not etmek için yeterli alan bırakır. Ve beş yıllık yansıma için yeterli sayfası var. Tüm güzel zamanları hatırlamak için bir saatlik hatıra defteri gerektirmeyen nihai duygusal hediye. Hayır, ne kadar da iyi.