Hürriyet yazarı Nedim Şener, FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen'in koronavirüse yakalandığını iddia etmesinin ardından Gülen, örgüt üyelerine seslendi.

Nedim Şener, FETÖ elebaşı hakkında "Konuşması boyunca nefes almakta zorlandığı görülüyor. Ölmemiş ama ölmüşten beter" iddiaları gündeme oturmuştu.

FETÖ elebaşı video görüntüsünde 33 dakikalık konuşması koronavirüs salgını, öldüğü iddialarına cevap ve sonunda, “mağaraya çekilmek” mesajıyla bitti.

FETÖ elebaşı, konuşma yapacağı salona yürümekte zorlanarak ve tek başına geliyor. Konuşmasını dinleyen tüm örgüt üyelerinin FETÖ elebaşına hiç yaklaşmadığı ve hepsinin maskeli oldukları halde Gülen'in maske takmaması dikkat çekiyor.

FETÖ’cü hesaplar sosyal medya hesaplarından, koronavirüsün Gülen’e çok yakın isimlerden bulaştığı iddiasını paylaştı. FETÖ’nün tepe yöneticilerinden İsmail Büyükçelebi, Twitter hesabından, “Yaşadığımız şartlar içerisinde hiç kimse kendisine bulaşmadığından emin olamaz. Hatır gönül deyip misafir kabul edenleri de aklım almıyor. Ciddi bir ikaz... Cemaat içerisinde bu kadar yayılmasına rağmen maskesiz insanlarla görüşenleri aklım almıyor” diedi.