İngiliz hükümetinden yapılan açıklamada, 11-13 Haziran tarihlerinde İngiltere'nin Cornwall kentinde düzenlenecek 47. G7 Zirvesi'nde G7 ülkelerinin teknoloji bakanlarının çevrimiçi güvenliği artırmaya yönelik işbirliğini güçlendirmek için ortak bir bildirge imzaladıkları belirtildi. . .

Açıklamada, G7 ülkelerinin çevrimiçi güvenliği artırmak ve küresel zorluklara yanıt vermek için bir dizi ortak ilke tanıtacağı belirtildi.
Açıklamada, çevrimiçi araştırmayı öncelik haline getirmek ve zararlı faaliyetleri azaltmak için gerekli sistemlerin uygulanabileceği belirtilirken, ortak bildiride küresel ticarette evrak işlerinden dijitale dönüştürmenin bir yolunun yaratılmasının planlandığı ifade edildi. .

Açıklamada ayrıca dev boyama sayfalarına daha güçlü yanıt vererek G7 ülkeleri arasındaki işbirliğini artırdı.

Birleşik Krallık Kültür, Medya ve Spor Bakanı Oliver Dowden, "Dünyanın önde gelen demokrasileri ve teknolojik güçleri olarak, teknolojinin dijital çağda açık ve demokratik toplumları nasıl desteklemesi ve teşvik etmesi gerektiğine dair ikna edici bir vizyon oluşturmak istiyoruz" dedi. açıklamada yorumlara yer verildi. anlamlı ifadeler.