İnternet kullanıcılarına her geçen gün sunulan yeni dijital uygulamalar, hem iş hem de özel hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Generali Sigorta, 150 yılı aşkın köklü geçmişiyle hem iş hem de özel hayatta rahatlıkla kullanılabilen, zaman yönetimi ve verimli çalışma açısından önemli faydalar sunan uygulamaları paylaştı.

Gerçek Zamanlı Yönetim Kurulu

Hem kişisel hem de ekip olarak kullanım imkanı sunan Realtime Board, kağıt israfını en basit haliyle engellemekte ve sanal pano özelliği sunmaktadır. Bu uygulama hem mobil hem de masaüstü olarak kullanılabilir; Ekip üyeleriyle kolayca not almayı, not almayı veya görüntü paylaşmayı mümkün kılar. Aynı anda kullanılabilmesi ve pano üzerinde birden fazla kişinin değişiklik yapabilmesi, uygulamanın kullanımını kolaylaştırmaktadır.

Wrike

Zaman yönetimi, son zamanların en önemli sorunlarından biridir. Wrike adlı uygulama, özellikle farklı görevler için harcanan sürenin hesaplanmasında, günlük, haftalık, aylık ve yıllık takvimlerin planlanmasında ve görevlerin meslektaşlara dağıtılmasında zaman yönetimi süreçlerini kolaylaştırıyor. Tüm ekip üyeleri için karmaşık projeleri basitleştiren uygulama, özelleştirilmiş raporlar, iş yükü yönetimi ve gerçek zamanlı haber akışı gibi özelliklerle iş verimliliğini artırıyor.

Airtable

Excel'in çevrimiçi sürümü olarak adlandırılan Airtable adlı uygulama; Tablo oluşturma ve uygun olduğunda bu tabloları veritabanı olarak kullanma imkanı sunar. Projeler, müşteriler, fikirler gibi birçok farklı şeyin düzenlenmesine olanak tanıyan uygulama, editoryal takvim, ürün tanıtımları ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi çeşitli şablonlarla kullanıcılara sunulmaktadır.

1Şifre

Güvenlik açıkları günümüz dünyasının en önemli sorunlarından biridir. Özellikle mevcut şifrelerin ele geçirilmesi tüm bilgilere, banka veya kredi kartlarına, e-posta adreslerine tehdit oluşturabilir. 1Password uygulaması, her platform ve site için karmaşık ve güvenli şifreler oluşturarak internet kullanıcılarını kaostan kurtarır ve şifrelerin güvenli bir şekilde saklanmasını sağlar.

Basecamp

Serbest çalışanlar için tasarlanan Basecamp, proje yönetimi ve iletişimi sağlayan bir uygulama olarak öne çıkıyor. Bu uygulama, bir projeyi veya programı yönetirken zorluk yaşayan, karmaşayla baş etmeye çalışırken zaman ve enerji kaybedenlerin yardımına gelerek online asistan olarak hayatlarını kolaylaştırır.

 

Hibya Haber Ajansı