İngiltere basınında yer alan haberlere göre, Prens Harry'nin eşi Meghan Markle, Prens William’ın eşi Kate Middleton ile Prens Charles’ın eşi Camilla’yı, kendisi hakkında haberleri basına sızdırmakla” suçladı. 

İddiaya göre, Meghan Markle ve Prens Harry, sarayda yaşadıkları dönemde, “gri takım elbiseli çalışanların kendilerine zarar vermeye takıntılı oldukları” konusunda tedirgindi.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Meghan Markle’ın aileye girdiği ilk günden beri çalışanlara zorbalık yaptığı, Kraliyet görevlerini bırakıp ABD’ye taşınmalarından sonra İngiliz basınıyla araları uzun süredir kötü olduğu belirtildi.

Orpan Winfrey'e geçtiğimiz günlerde röportaj veren Meghan Markle ve Prens Harry çiftinin kraliyet içinde yaşananlarla ilgili neler söyleyeceği merak konusu.

7 Mart’ta yayınlanması beklenen röportajda, ikinci bebeklerini bekleyen çiftin bomba etkisi yaratacak açıklamaları öncesi İngiliz basını daha erken davrandı.

Megha'ın çalışanlara zorbalık yaptığı ve çiftin düğününden 6 ay sonra görevini bıraktığını hatırlatan isimsiz bir kaynak, “Meghan, ondan çok fazla talepte bulunuyordu ve bu gözyaşlarıyla sonuçlanıyordu” dedi.

Markle ise, "Karakterine yönelik bu son saldırı, kendisi de zorbalığın hedefi olmuş biri olarak Düşes'i üzdü. Şefkat yayma ve doğru olanı yapma konusunda emsal oluşturma çabalarını sürdürmekte kararlı" diyerek kendini savundu.

Markle, "Saray, hakkımızdaki yalanların sürdürülmesinde aktif bir rol oynarken, bunca zaman sonra sessiz kalmamızı nasıl bekleyebilir bilmiyorum. Bunları anlattığım için bazı şeyleri kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaksam, zaten çok şey yitirdik." dediği röportaj 7 Mart'ta yayınlanacak.