Hükümet aşıdan en çok endişe duyan yaş grubunun 20-35 yaş arası olduğunu belirtti.
Tinder, Hinge ve OkCupig gibi popüler flört sitelerinde tanıtım yapılacağını, bu sayede gençleri aşıya ikna edebileceklerini ifade etti.
Yapılan araştırmalarda 20-35 yaş arası grup corona virüs aşısı yaptırmak istemeyen grup olarak görülüyor ve bu durum aşı şirketleri için olumsuz karşılandı, bu duruma müdahale etmek isteyen aşı şirketleri öncelikle aşı karşıtlığını gidermek ve hükümetlerin aşıyı teşvik programları hazırlaması konusuna anlaştılar.
Bu anlaşmaya göre dünya devletlerinde her ülke kedi halkına aşı promosyonu, teşvik, aşılama için caydırıcı önlemler alacak.

 İngiltere’de halkın yüzde 45,3’ü aşı olmak istemiyor

İngiltere’de yapılan anketler sonucu 20-35 yaş arası grubun yüzde 43,3’ü aşıların zararlı, kısırlaştırıcı, öldürücü olduğunu düşünüyor. Pandemi sürecinin suni olduğunu ve aşılar ile insan nüfusunu azaltmayı planlayanlara karşı aşı olmak istemediklerini belirten gruba karşı hükümet afiş hazırladı.
Hükümet sözcüsünün açıklama getirdiği konu ile alakalı sözcü, aşı yapanları fişlemek veya mavi tık niyetimiz yok, afişi reklam ve aşı için özendirme amaçlı olduğunu söyledi.