İstanbul Valiliği, ''İstanbul’da Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli esmeye başlayacak rüzgârların kuvvetli ve yer yer fırtına olarak esmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' açıklamasında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,  "Yapılan değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren güneyden kuvvetli esmeye başlayacak rüzgarların; güney ve güneybatıdan kuvvetli (40-60 km/saat) ve yer yer fırtına (50-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

İstanbul Valiliği sosyal medya hesabından ise konuya ilişkin, ''İstanbul’da Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli esmeye başlayacak rüzgârların kuvvetli ve yer yer fırtına olarak esmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.''paylaşımı yapıldı.