Twitter hesabından paylaşımda bulunan Zencirci organize suç örgütü lideri Sedat Peker 'in sözlerini Allah cc sözleri gibi paylaşarak ve Sedat Peker’e atıfta bulunan Zencirci gelen yoğun tepkiler sonrası paylaşımını kaldırdı.
İYİ Parti Söke İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Polat Zencirci, organize suç örgütü lideri Sedat Peker 'in youtube kanalı üzerinden yayınladığı videolardaki sözlerine atıfta bulunarak, 'Şüphesiz ki uyanasınız diye Peker'i gönderdik, Youtube suresi8. ayet' şeklinde paylaşım yaptı.
Vatandaşlar Kur'an-ı Kerim ayetleriyle saygısızca dalga geçen Zencirci'ye sosyal medyadan tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar "Bu hadsiz mahkemede hesap vermeli" diye tepkisini dile getirdi.
değerlerimizi aşağılayan bir paylaşımla gündem konusu olan Polat Zencirci hakkında tavırlarının ve de tutumlarının ne olacağı tarafımızca merak konusudur. Bu duygu düşüncelerle İYİ Partili Polat Zencirci'yi yapmış olduğu paylaşımdan dolayı kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Dini değerlere saygı gözetmeyip, insanları kışkırtma eyleminde bulunan Polat Zencirci hakkında İYİ Parti teşkilatından da kınama yapılmadı.
Sivil Düşünce haber portalı olarak tüm kutsallıklara ve dini değerlere yapılan saygısızca davranış ve saldırıları kınıyoruz. 


Kuran-ı Kerim 152. sayfasında bulunan,A'raf süresinin 26 nolu ayeti
" Ey Âdem oğulları! Size ayıp yerlerinizi örtecek giysi, süslenecek elbise yarattık. Takvâ elbisesi... İşte o daha hayırlıdır. Bunlar Allah'ın âyetlerindendir. Belki düşünüp öğüt alırlar (diye onları indirdi). "

Kuran-ı Kerim 260. sayfasında bulunan,İbrahim süresinin 52 nolu ayeti
" İşte bu (Kur'an), kendisiyle uyarılsınlar, Allah'ın ancak bir tek Allah olduğunu bilsinler ve akıl sahipleri iyice düşünüp öğüt alsınlar diye insanlara (gönderilmiş) bir bildiridir. "

Kuran-ı Kerim 349. sayfasında bulunan,Nur süresinin 1 nolu ayeti
" (Bu) Bizim inzâl ettiğimiz ve (hükümlerini üzerinize) farz kıldığımız bir sûredir. Belki düşünüp öğüt alırsınız diye onda açık seçik âyetler indirdik. "

Kuran-ı Kerim 389. sayfasında bulunan,Kasas süresinin 43 nolu ayeti
" Andolsun biz, ilk nesilleri yok ettikten sonra Musa'ya, -düşünüp öğüt alsınlar diye- insanlar için apaçık deliller, hidayet rehberi ve rahmet olarak o Kitab'ı (Tevrat'ı) vermişizdir. "

Kuran-ı Kerim 390. sayfasında bulunan,Kasas süresinin 46 nolu ayeti
" (Musa'ya) seslendiğimiz zaman da, sen Tûr'un yanında değildin. Bilakis, senden önce kendilerine uyarıcı (peygamber) gelmeyen bir kavmi uyarman için Rabbinden bir rahmet olarak (orada geçenleri sana bildirdik); ola ki düşünüp öğüt alırlar. "

Kuran-ı Kerim 391. sayfasında bulunan,Kasas süresinin 51 nolu ayeti
" Andolsun ki biz, düşünüp öğüt alsınlar diye, sözü (vahyi) birbiri ardınca yetiştirmişizdir (aralıksız vahiylerimizi göndermişizdir). "

Kuran-ı Kerim 414. sayfasında bulunan,Secde süresinin 4 nolu ayeti
" Gökleri, yeri ve bunların arasındakileri altı günde (devirde) yaratan, sonra arşa istivâ eden Allah'tır. O'ndan başka ne bir dost ne de bir şefaatçınız vardır. Artık düşünüp öğüt almaz mısınız? "

Kuran-ı Kerim 521. sayfasında bulunan,Zariyat süresinin 49 nolu ayeti"
Her şeyden de çift çift yarattık ki, düşünüp öğüt alasınız. "

Kuran-ı Kerim 528. sayfasında bulunan,Kamer süresinin 22 nolu ayeti
" Andolsun biz Kur'an'ı düşünüp öğüt alınsın diye kolaylaştırdık. Öğüt alan yok mu? "

Kuran-ı Kerim 529. sayfasında bulunan,Kamer süresinin 32 nolu ayeti
" Andolsun biz Kur'an'ı, anlaşılıp öğüt alınması için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alan yok mu? "