Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, derbi maçı sabırsızlıkla beklediklerini aktardı. 

FBTV'ye açıklamalarda bulunan Ferdi Kadıoğlu, Galatasaray ile oynanacak derbi maçı öncesinde takımdaki motivasyonun yüksek olduğunu belirtti. 

Yaşadığı sakatlıktan dolayı zor bir süreç geçirdiğini anlatan Kadıoğlu, "Sakatlık yaşadığım dönemde gayet formdaydım ve iyi maçlar çıkardığımı düşünüyorum. O süreçte maalesef önemli maçları da kaçırmış oldum. Bu sakatlığın pozitif tarafına bakacak olursam eğer bu süreçte gerçekten çok fazla çalıştım. Fitness antrenörleriyle, doktorumuzla, fizyoterapistlerimizle beraber çok iyi bir şekilde bu süreci geçirdiğimizi söyleyebilirim. Bu sakatlık sürecinden sonra kendimi çok daha güçlü hissediyorum. Şu an sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyoruz. Dünyanın en büyük maçlarından birini oynayacağız ve hep birlikte neler olacağını göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sakatlık sürecinde taraftarlardan çok sayıda mesaj aldığına ve bunun kendisini çok mutlu ettiğine değinen 22 yaşındaki futbolcu, "Bu süreç içerisinde taraftarlarımızdan da gayet güzel mesajlar aldım. Nasıl olduğumu soran mesajlar paylaştılar. Gerçekten mutluluk vericiydi. Taraftarlar ne zaman geri döneceğimi sordular. Bu güzel desteklerinden dolayı onlara gerçekten çok teşekkür ederim. Benim için çok güzel bir histi, özellikle de bu sakatlık sürecinde beni düşünüyor olmaları beni çok mutlu etti.” diye konuştu.

Derbi hazırlıklarına dair konuşan Ferdi Kadıoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: 

“Şu an itibarıyla hazırlıklarımızın iyi gittiğini söyleyebilirim. Rakibimizle alakalı, onların nasıl oynadığına dair videolar izliyoruz. Biz de bunlar karşısında en iyi taktiği uygulamak adına yapmamız gerekenleri konuşuyoruz ve motivasyonumuz çok yüksek. Çünkü söylemiş olduğumuz gibi Dünyanın en büyük derbilerinden bir tanesini oynayacağız. Her futbolcu böylesine güzel, böylesine harika bir atmosferde futbol oynamak ister."

A Milli Takım tercihiyle ilgili konuşan Ferdi Kadıoğlu, “Benim açımdan gurur verici bir andı. Hem benim he ailem açısından gurur doluydu. Onların almış olduğum her kararda beni destekledikleri için çok mutluyum. Bir noktada üzgünüm çünkü sakatlığımdan dolayı Türk Milli Takımının son oynadığı maçlarda kadroda olamadım. Türk Milli Takımı için oynayamadım ama gerçekten gitmeyi, takıma yardım etmeyi çok isterdim. Umarım Türk Milli Takımı'yla çok fazla maça çıkarım. O anları sabırsızlıkla bekliyorum. Umuyorum ki teknik direktörümüz haziranda beni çağırır, ben de katılırım.” şeklinde görüş bildirdi.

Milli takım karar sürecinde sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ile de görüştüğünü aktaran Kadıoğlu, "Bu süreç içerisinde çok fazla insanla görüştüm. Herkesin bu konuyla alakalı birçok fikri vardı. Ben de kişisel olarak kararımı verdim. Bundan dolayı çok mutluyum. Türkiye Milli Takımı için oynayacağım için çok mutuyum ve oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.


Hibya Haber Ajansı