Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, “CHP teşkilatlarımızla birlikte sahada çalışmalarımıza daha fazla yoğunluk vereceğiz. Gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ronayi Paydaş, Mehmet Salih Kılıç, Ömer Atbinici ile birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Suruç, Birecik ve Halfeti’yeye giderek ilçe başkanları ve partililerle bir araya geldi.

 Ziyaretlerde partililerin talep ve beklentilerini dinleyen CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, ilçelerde halkın yaşadığı sorun ve sıkıntılarla ilgilide görüş alışverişinde bulundu.

 CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, ziyaretler kapsamında CHP Suruç ilçe Başkanı Servet Gören, Birecik İlçe Başkanı Av. Sakıp Yaşar, Halfeti ilçe Başkanı Mehmet Vural ile yönetimlerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, “Sıcak ev sahipliğinden dolayı Suruç, Birecik, Halfeti İlçe teşkilatlarımıza ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimize CHP İl Başkanlığı olarak  devam edeceğiz” diye konuştu.

CHP İl Başkanlığında görevi devraldıktan sonra saha çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattıklarını dile getiren Başkan Karadağ, “CHP Şanlıurfa İl başkanlığı bizlere emanet edildi. Devir teslim töreninde yanımızda bulunan değerli hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra Cumhuriyet Halk Partisini, Şanlıurfa’da ve Türkiye'de iktidara taşımak için tüm teşkilatlarımızla birlikte yol alacağız. Bugünden itibaren sahada halkımızın yanında olacağız. Onların sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğiz. Çözüm önerilerimizle birlikte başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere milletvekillerimize ileteceğiz. Birleştirici, bütünleştirici bir yol izleyeceğiz. Siyasetimiz tüm insanları kapsayacak şekilde olacak. Altı okta gönlü kalmış, bir vesileyle ayrı düşmüş tüm CHP'li kardeşlerimizi tekrar partimiz çatısı altında toplayacağız” dedi.


Hibya Haber Ajansı