Melania Trump, Donald Trump ile boşanma söylentilerine açıklık getirdi.

ABD'de bir ilişki uzmanı vergiği demeçte, Melania Trump'ın, Donald Trump ile boşanma söylentilerinin "zirve yapması" nedeniyle "nihayet evliliğini savunma vaktinin geldiğini" söyledi.

Melania, kocası Donald'a karşı "acı ve soğuk" olduğunu iddia ettiği CNN haberine sert tepki gösterdi ve kuruluşun "düşüncelerini veya günlük yaşamını bilmediğini" belirtti.

İlişki uzmanı açıklamasının devamında, : "Melania artık First Lady olmadığına göre, muhtemelen daha önce terbiyesi ve dürüstlüğü nedeniyle erkeğini koruyamayacağını hissettiği bir yerde (Beyaz Saray) olmanın aksine, artık konuşabileceği için yeni bir özgürlük duygusuna sahip. Bu yüzden muhtemelen 'nihayet konuşmamın zamanı geldi' diye düşünüyor ve 'artık yeter ' hissiyatıyla davranmaya başlıyor. Ayrıca bu çıkış, avukatlara da başvurmaya başlayabileceğine dair de bir uyarı atışı olabilir - sorun daha da büyüyerek tırmanmadan önüne geçmek için başkalarını da uyarıyor."dedi.

Uzman ayrıca, "Sadece o ve Donald Trump gerçeği biliyor, evlilik dışında hiç kimse evlilikte neler olup bittiğini tam olarak bilmiyor. Evet, belki evlilik mükemmel değil, kesinlikle sinir bozucu ve hoşnutsuz anlar sergiledi ama bu tamamen kişisel bir durum"  dedi.

Uzman, sözlerinin sonunda, "Pek çok insan boş odalarda uyuyor, birçok insan evli olduklarında ayrı evlerde uyuyor, bu yüzden bu alışılmadık bir durum değil. Melania'nın sorun büyümeden müdahale etme isteğinde haklı olduğunu düşünüyorum ancak bu tepki aynı zamanda, söylentilerin hayatında ve evliliğinde de biraz ağrılı bir noktaya dokunduğu anlamına da gelebilir" dedi.