Raporda, Narin'in boğazının yanı sıra göğüs bölgesinde de kanama ve baskı izleri bulunduğu bildirildi. Özellikle sol boyun ile ense birleşiminde ve sol çene altında yoğun kanama tespit edilmesi, olayın şiddetini ortaya koydu. Soruşturma, bu yeni bulgular ışığında devam ediyor.

Boğularak öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin hazırlanan raporda, boyun bölgesindeki kanamalara dair çarpıcı bulgular elde edildi. Rapora göre, ortaya çıkan dört sonuçtan üçü, Narin’in boyun bölgesinde meydana gelen hasarları içeriyor. Özellikle, boynun ön kas gruplarında, sol tarafında ense ile birleşim noktasında ve sol çene altındaki kemiklerde kanama tespit edildi. Bu bulgular, olayın seyrine dair yeni soruları gündeme getirdi. Soruşturma devam ediyor.

Hunharca kayledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın raporunda dikkat çeken bir diğer bulgu, göğüs bölgesinde de hasar olduğuna yönelik. Rapora göre, göğüs üstü ve cilt altında “ağır otolitik kas segmentleri arasında sitoplazmik sınırları seçilemeyen” kanama bulguları tespit edilirken bu veriler, Narin’in katil zanlısı tarafından göğsüne uygulanan baskı ve özellikle sol boyun bölgesinin ağırlıklı şekilde sıkılarak öldürüldüğünü ortaya koyuyor.

ENES GÜRAN CİNAYET İÇİN Mİ KÖYE ÇAĞIRILDI?

8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinin baş şüphelilerinden biri ise 18 yaşındaki ağabeyi Enes Güran olarak belirlendi. Malatya'da çalışan Enes'in, olaydan bir gün önce Tavşantepe'ye gitmesi, soru işaretlerine yol açtı. Bu durum, zanlının cinayetin işlenmesi için çağrılmış olabileceği ihtimalini gündeme getirdi. Ayrıca, ağabeyin kolundaki diş izleri ve sırtındaki tırnak izleri, bu şüpheyi daha da güçlendirdi.

Olayla ilgili soruşturma derinleşiyor.

 

Sivil Düşünce