Sedat Peker, hakkında kırmızı bülten çıkarılmadığını belirterek, önceki 4 videosunda anlattığı iddialarla ilgili soruşturmanın hala başlatılmadığını ifade etti.

PEKER, GAZETECİLERE YÜKLENDİ

Sedat Peker, basın ve medya aracılığı ile kendisine yönelik açıklamalarda bulunan ve paylaştığı videolardaki konuşmalara ilişkin değerlendirmeler yapan akademisyen ve gazetecilerle ilgili açıklamalarda bulundu. Peker, Emre Kongar'ın bir Televizyon programında kendisine yönelik iddialarına şu yanıtı verdi: "Emre Kongar hoca var. Ben cezaevindeyken de onu hep izlerdim. Benim için demiş ki, “Bir madde kullandığı belli. Bir insanı suçlamamak lazım ama araştırılması lazım. Ortada delillerde var. Bu konunun üstüne gidilmesi lazım..” Emre Hoca, samimi söylüyorum; saçımdan örnek vereyim."

"ÇAKMA GAZETECİLER"

Peker, kendisine yönelik yazılı ve görsel basın aracılığı ile açıklamalarda bulunan gazetecilere yönelik ise şöyle konuştu: "Birde çakma gazeteciler var, çakma solcular gibi. Diyorlar ki, istihbarat birimlerinden destek alıyor. Ergun Babahan var, bir ara Sabah’ı yönetiyordu, yöneticiydi. Benim yabancı istihbaratlardan istihbarat aldığımı, “Bu kadar kitabı Dubai’ye nasıl getirttirdi?” diyor. Siz kalemle ateş ediyorsunuz. Sizsiniz suç örgütü lideri, siz tetikçisiniz. Bunlara bir de prim verirlerdi, rüşvet verilirdi. Gazete bunlara prim verirdi. Tansu Çiller direnmişti bunlara. Bende simetri hastalığı var, bir kere de zekaya saygı duyun. Babam eve gelirdi, 8-9 yaşlarımdayken bana ansiklopedi okuttururdu. Beni amigo sanıyorsunuz… Kitapları buraya ben nasıl getirtmişim? Adam 5 ton kokain getirtiyor. Bunlar birde gazete yönetti.

"NAMUSU MAAŞI KADAR OLAN GAZETECİLER"

Kim en çok temiz toplum diye bağırıyorsa en büyük hırsız odur. Zekaya saygı duyacaksınız! Adam bir tripot, bire kamerayla yendi diyeceksiniz. Gazeteciler! Namusları maaşları olan gazeteciler! Namusu, maaşı kadar olan gazeteciler. 

"DÜŞKÜN ABDULKADİR"

Düşkün Abdulkadir. Abdulkadir Selvi. BAE’nin Türk düşmanı bir veliahtı varmış, onunla anlaşmışım, ülkeyi onsan anlatıyormuşum. Ben vatanı karıştıracakmışım.. vallahi adam değilsiniz. Sana o yazıları kimin yazdırdığını biliyorum. Filmci Abdülkadir. Sana o yazıları kimin yazdırdığını da biliyorum. Yazıklar olsun sana! Ben devletin aleyhine iş yapıyormuşum. Adam değilsin...

"PARÇA PARÇA ANLATACAĞIM"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik, “Bizim temiz Sülü, aslan Sülü, bir açıklama yapmış ama tam akıl sağlığını bozacak açıklama. Parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere yakacağım” diyen Peker, Mehmet Ağar’la ilgili iddialarını da sürdürdü. Peker, bu videosunda, iddialarına ilişkin elinde delillerin olduğunu ima etti.

 

Sivil Düşünce Haber Portalı