Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul’da görevi esnasında çıkan çatışmada yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz’a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı, yaralanan polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe’ye acil şifalar diledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise şu mesajı yayımladı:

“Ümraniye'de şüpheli bir şahsın ateş etmesi sonucu şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da görevi esnasında çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatına başsağlığı, yaralanan polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe’ye acil şifalar diledi.

Olayla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını belirten Bakan Tunç, “Şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Görevi sırasında çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz’a yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır; yaralanan polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe'ye acil şifalar diliyorum. Şehidimizin mekânı cennet, makamı ali olsun inşallah.”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un mesajı şöyle:

“İstanbul'da şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, mesajında “Polis memuru Şeyda Yılmaz İstanbul Ümraniye’de görevi esnasında çıkan çatışmada şehit olan polis memurumuza Allah’tan rahmet, ailesine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Çatışmada yaralanan polis memurumuza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yayımladığı mesaj şu şekilde:

“İstanbul Ümraniye’de düzenlenen operasyon sırasında yaşanan silahlı saldırı sonucu, bir polisimizin şehit olduğunu ve bir polis memurumuzun yaralandığı haberini üzüntü ile öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm emniyet teşkilatımıza başsağlığı, yaralı polisimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, mesajında “Ümraniye’de görevi başında şehit olan polisimiz Şeyda Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Ümraniye’de görevi başında şehit olan kahraman polis memurumuz Şeyda Yılmaz’ın şehadeti yüreğimizi yaktı. Şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine sabır ve başsağlığı, yaralı polislerimize acil şifalar dilerim. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yayımladığı mesajda “İstanbul'da görevi esnasında çıkan çatışmada şehit olan kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı ve sabır; yaralı polisimize şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yayımladığı mesajda “İstanbul Ümraniye’de görevi esnasında çıkan çatışmada polis memurumuz Şeyda Yılmaz şehit oldu. Allah’tan rahmet diliyoruz. Değerli ailesine, emniyet teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın mesajı şöyle:

“İstanbul Ümraniye’de bir firarinin yakalanması çalışmaları esnasında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Şeyda Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Hibya Haber Ajansı