Bilim adamları, insan sağlığını olumsuz etkileyen ürün ve ürünler üzerinde araştırmalarına devam ediyor. Uzmanlar üzerinde yapılan araştırmalarda aşırı tüketilen tuz ile ilgili detaylar verildi. Günlük 5 gramdan az tutulması gereken tuz, Türkiye'de günlük 15 gram ve üzerinde tüketilmektedir.

Independent Türkçe'de yayınlanan rapora göre, kandaki tuzun monosit olarak bilinen bir grup çalışma sisteminin hücresini doğrudan etkilediği belirlendi.
Masalarda büyük tehlike! Bağlantı sistemi sistemi bozuyor.


DAHA AZ ENERJİ ÜRETİYORLAR
İnanılmaz çalışmanın baş yazarı Dr. Bilim adamı araştırmasında, dışarıda "herkese enerji veren evrensel yakıt" olarak bulunan tuzun, bir dizi ATP'nin üretimine yol açan bir dizi kimyasal reaksiyonu engellediğini keşfetti.Masalarda büyük tehlike! Bağlantı sistemi sistemi bozuyor.


"UZUN SÜRE BÜYÜK BİR TEHLİKE DEVAM EDİYOR"
Kandaki mekanizmayı uzun süre kesintiye uğratmanın çok tehlikeli olduğunu belirten Dr. Kleinewietfeld., "Böylesine önemli bir hücresel mekanizmanın işleyişinde uzun süre kesinti yaşanırsa olumsuz etki yaratacak ve potansiyel olarak damar ve eklemlere neden olabileceğine dikkat çekiyor. hastalıklar veya otoimmün bozukluklar, "dedi