Son Dakika! ABD'de 124 emekli kıdemli memurdan oluşan bir grup, Başkan Joe Biden yönetimindeki anayasal haklara yapılan saldırı nedeniyle ABD halkına "büyük tehlike" oluşturan sözlü, sütlü bir açık mektup yazdı.
Kendilerine "Bayrak Memurları 4 Amerika" diyen emekli general ve amirallerin 10 Mayıs'ta yazdıkları mektupta Amerikan halkının büyük tehlike altında olduğu ve başkanlık seçimlerinde yaptıkları anayasal haklarla ilgili endişeleri kaydedildi.

Mektupta, "Anayasal Cumhuriyetimizi savunmak için her zaman harekete geçeceğiz ve şimdi cumhurbaşkanı adaylarının seçilmesine karşı çıkmamız gerekiyor," mektupta, Biden yönetimindeki ABD'nin sosyalizm ve Marksizme doğru radikal bir dönüşüm geçirdiği görüşü yer alıyordu. seçildi.

'SOSYALİZM VE MARKSİZM TARAFTARLARI İLE ÇATIŞMA'

Mektupta, "Milletimiz büyük tehlike altında. Kuruluşumuzdan 1776'dan bu yana hiçbir zaman anayasal bir hayatta kalma mücadelesi içinde olmadık. Çatışma, anayasal özgürlük ve özgürlük taraftarları, sosyalizm ve Marksizm taraftarları" "Kasım 2020 cumhurbaşkanlığı seçimleri" vurgu emekli generalin yazdığı uyarı mektubunda, Demokratların sol ve Marksist eğilimleri nedeniyle doğrudur.

Adil seçimlerin önemine işaret eden mektupta, "Anayasa Cumhuriyetimiz halkın iradesini doğru yansıtan adil ve dürüst seçimler yapılmadan yok olacaktır. Seçim bütünlüğü, yasal oylama ve söylem. Yasal oylar. Parlamentonun onayladığı kontroller, devlet kimlikleri, imzalar birlikte tanımlanıyor. Dürüst seçimlerden kaçınmak. Uygunluk kanıtını bastırmak için ırkçı terimleri kullanmak başlı başına bir gözdağı taktiğidir. 2020 ”.

TEKLİFE KARŞI DİKTATÖR MÜCADELESİ

Mektup, Kongre'yi atlayarak ve Biden yönetiminin "diktatörce" Anayasal haklara saldırı başlattığı iddiasıyla önceki Yönetimin etkin politika ve düzenlemelerini tersine çevirerek 50 yaşında hemen imzalandı.

Ek olarak, kısıtlamalar, okulların ve işyerlerinin kapatılması ve yazılı ve sözlü konuşmanın sansürlenmesi gibi temel haklarımıza yönelik doğrudan saldırılardır. Sosyalizme ve Marksizme karşı hareket edecek, Anayasal Cumhuriyetimizi destekleyen ve özel çıkarlara veya aşırılık yanlısı gruplara değil, tüm Amerikalılara, özellikle orta sınıfa odaklanırken finansal bir kuralda ısrar eden politikacıları desteklemeli ve sorumlu tutmalıyız. "Değerlendirildi.

Mektup şu ifadeleri içeriyordu:

"- Açık sınırlar, insan kaçakçılığını, uyuşturucu kartellerini, terörist girişlerini, sağlık tehlikelerini ve insani krizleri artırarak güvenlik risklerini artırmaktadır. Ülkemize yasadışı akın, bazı eyaletlerde yüksek ekonomik maliyetlere, suçlara, düşük ücretlere ve yasadışı oy kullanımına yol açmaktadır.

- ABD için en büyük tehdit Çin'dir. Çin Komünist Partisi (ÇKP) ile işbirliğine dayalı ilişkiler kurmak, onları askeri, ekonomik, politik ve teknolojik olarak dünya hakimiyetine doğru ilerlemeye devam etmeye teşvik ediyor. Dünya hakimiyet hedeflerini önlemek ve Amerika Birleşik Devletleri'nin çıkarlarını korumak için daha fazla yaptırım ve kısıtlama uygulamalıyız.

- Anayasamız basında ifade ve hizmet özgürlüğünü gösterdiğinden, serbest bilgi akışı Cumhuriyetimizin güvenliği açısından kritiktir. Konuşma ve ifadeyi sansürlemek, konuşmayı çarpıtmak, kamu görevlileri, özel kuruluşlar ve medya tarafından dezenformasyonu yaymak ve serbest bilgi akışını bastırmak kapalı toplumda kullanılan acımasız bir yöntemdir. İletişim Uyum Yasası'nın 230 sayılı Yönetmeliğinin korumasından çıkarılan büyük iletişim devleri ile, buna her cephede direnmeliyiz.

'Kusurlu' İran Nükleer Anlaşması'na yeniden angaje olmak, İran'ın nükleer silahlar ve bunları teslim etmenin yollarını kazanmasıyla sonuçlanacak, böylece Ortadoğu barış girişimlerine ve sloganlarına yardım sağlayacak ve 'ABD'ye ölüm' ve 'İsrail'e ölüm' bir terörist . Yeni Çin-İran anlaşmasına direnmeli ve İran Nükleer Anlaşmasını desteklememeliyiz. Ayrıca Orta Doğu girişimlerini ve İsrail'i desteklemeye devam edin.

-Keystone Boru Hattını durdurmak, yakın zamanda yarattığımız enerji bağımsızlığımızı yok edecek ve bizi enerji konusunda bize dost olmayan ülkelere bağımlı hale getirecek. Ulusal güvenlik ve ekonomik nedenlerle boru hattını açmalı ve enerji bağımsızlığımızı yeniden kazanmalıyız.

-ABD ordusunu politik piyonlar olarak kullanmak, var olmayan bir tehdide karşı devriye gezmek gibi politik olarak doğru politikalar ve ayrılıkçı eleştirel eleştirmen teorisi, savaş günü pahasına orduyu ciddi şekilde küçültür ve savaşlar ve büyük ulusal güvenlik yaratır. Askerlerimizi ve gazilerimizi desteklemeli, savaşa odaklanmalı ve ahlaki ve savaş motivasyonunu baltalayan siyasi soruşturma ordumuzdaki aşındırıcı unsurları ortadan kaldırmalıyız.

-'Hukukun üstünlüğü' cumhuriyetimiz ve güvenliğimiz için esastır. Bazı şehirlerde anarşiye müsamaha gösterilemez. Kolluk kuvvetlerimizi desteklemeli ve bölge savcılarının ve mahkemelerimizin kanunları herkese eşit, adil ve adil bir şekilde uygulamaları konusunda ısrar etmeliyiz.

- Genelkurmay Başkanının ruhsal ve fiziksel durumu göz ardı edilemez. Her yerde gece gündüz hayata ilişkin doğru ulusal güvenlik kararlarını hızla verebilmelidir. Demokratların nükleer yasal prosedürlere yönelik soruşturmaları, kimin "sorumlu" olduğu sorusunu gündeme getirerek, tehlikeli bir nükleer silahlı ulusal güvenlik sinyali gönderiyor. Her zaman tartışılmaz bir emir komuta zincirimiz olmalı.

- Tüm vatandaşları, Amerika Birleşik Devletleri'ni ve anayasal düzeni yerel, eyalet veya ulusal düzeyde kurtarmak için harekete geçmekten sorumlu tutmaya ve görevde bulunanları sorumlu tutmaya davet ediyoruz. Halkın iradesi dinlenmeli ve takip edilmelidir. "