Dünyanın önde gelen kısa video uygulaması TikTok, Avrupa Futbol Şampiyonası UEFA EURO 2020 için sponsorluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. TikTok, sponsorluk kapsamında EURO 2020 heyecanını zirveye taşıyacak bir uygulama içi yarışma başlattı. #TikTokEuro2020 hashtag'i ile başlayan yarışmada kullanıcılar, yaratıcı videolarla futbol heyecanlarını paylaşıyor.

Ünlü isimlerin jüri üyesi olacağı yarışmaya katılmak için kullanıcıların TikTok Euro 2020 canlı yayınlarından birini en az 30 dakika izlemesi yeterli olacak. Yarışmaya katılmak isteyen kullanıcılar, canlı yayını izledikten sonra TikTok'un EURO 2020 için oluşturduğu eğlenceli filtreler ve çıkartmalar ile yaratıcı videoları paylaşabiliyor. Bu süreçte TikTok, eğlenceli filtrelerine ve çıkartmalarına düzenli aralıklarla yenilerini ekleyerek heyecanı ve eğlenceyi her zaman yüksek tutuyor. 18 Haziran'da başlayan ve kazananları sürpriz hediyelerin beklediği yarışma 11 Temmuz'a kadar devam edecek.

TikTok jürisinde yer alan milli futbolcular

Heyecan dolu yarışmanın jüri koltuğunda milli futbolcu Taylan Antalyalı, eski futbolcu Pascal Nouma, eski futbolcu Serhat Akın, milli kadın futbolcu Aycan Yanaç ve SSport kanal sunucusu Çağıl Özge Özkul oturuyor. Bu isimlerin yanı sıra eski İspanya milli takım kalecisi Iker Casillas ve eski İspanya milli takım oyuncusu Michael Salgado ve eski Brezilyalı oyuncu Marcelo da jüri üyeleri arasında yer alıyor. Jüri üyeleri, yarışma için çektikleri videoda kullanıcıları futbol heyecanlarını paylaşmaya davet ediyor.

'Taraftar Buluşma Noktası'

TikTok, kullanıcılarını Hayranların Buluşma Noktasında bir araya getirmeyi hedefliyor. Heyecanlı ve eğlenceli müsabakalar ile taraftarlar sadece takımlarına destek olmakla kalmıyor, aynı zamanda bu süreçte EURO 2020 coşkusunu da doyasıya yaşama şansına sahip oluyor. Platform, "Hemen katıl, hayranların buluşma noktasında yerini al" mottosuyla sporsever TikTok kullanıcılarını bu heyecanlı maceraya davet ediyor.

EURO Hub, EURO 2020'nin nabzını tutuyor

TikTok, EURO 2020 turnuvası boyunca futbolseverlerin tutkularını ve yaratıcılıklarını ifade etmeleri için olumlu bir ortam sağlar. Kullanıcılar uygulamanın arama sekmesine EURO 2020 yazdığında şampiyonaya özel tüm içeriğin bulunduğu bir ara sayfaya yönlendiriliyor.

'EURO Hub' olarak da adlandırılan bu ara sayfada kullanıcılar; EURO 2020 puanlarını, fikstürlerini, skor tablolarını, atılan golleri ve üst sıraları kolayca takip edebilir.

TikTok'u tüm Avrupa yayın kanallarında UEFA EURO 2020 canlı maç programlarında tanıtmak için dijital sponsorluk haklarına da sahip olan TikTok, bu sponsorluk ile taraftarların favori futbol içerik yapımcılarını takip edebilecekleri ve yaratıcı futbol içerikleri üretebilecekleri bir ortam yaratıyor. EURO 2020'nin ilk dijital sponsoru olan TikTok, kullanıcıların futbol heyecanlarını paylaşabilecekleri kampanyalar ve yarışmalar düzenlemeye devam edecek.

Hibya Haber Ajansı