Genç Parti Genel Sekreteri Yaralı’ya Genel Başkan Baş Danışmanı ve Parti Sözcüsü Av. Metin Altmışkara, Teşkilat Başkanı Mehmet Emin Ayanoğlu ve Genel Başkan Danışmanı Mert Buruşukoğlu eşlik etti. Demokratik Sol Parti’den kabule Genel Sekreter Müzeyyen Okur, Parlamento ve Hükümetle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi ve Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Ejder Onursal katıldı.

DSP Genel Başkanı Aksakal; “Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Partiler arası diyalog her zaman önemsediğimiz hususların başında gelmektedir. Ülke yönetiminde yer alma iddiasında bulunan siyasi yapılar gerek iktidarda gerekse muhalefette olsun bu doğrultuda faaliyet göstermelidirler. Halka doğru bilgilerle ve doğru önermelerle gitmelidirler.” dedi. Ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti.

Genç Parti Genel Sekreteri Yaralı, seçimlere katılma yeterliliğinde olan tüm partileri ziyaret etme kararı aldıklarını belirterek, ülkenin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve sosyal sorunlar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla ziyaret talep ettiklerini dile getirdi. Yaralı, DSP tarafından ziyaret taleplerinin olumlu karşılanmasından ötürü Genel Başkan Aksakal’a teşekkürlerini ileterek, “ülkemizin sorunları hepimizin sorunu ve bu sorunları da konuşarak, uzlaşarak çözmek durumundayız. Sizlerin görüşleri ve diğer siyasi partilerin de görüşleri önemli. Paralel düşündüğümüz ya da farklı düşündüğümüz konular olabilir fakat önemli olan bunları belli ortak noktalarda buluşarak çözmektir.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı