Kadın, "Babamın haberi yoktu. Babamdan korktuğum için böyle bir şey yaptım" dedi. Bir kadının gece doğum yaptığı iddia edildi. Kadın sabahın ilk ışıklarında dışarı çıktı, yeni doğan bebeğini bir beze saran kadın bitkin bir halde mahallede bulunan çöp konteynirine sendeleyerek gittiği kameralara yansıdı.

Evinin yanındaki çöp konteynerine yeni doğan bebeğini çöpe attı. Çöpten ağlama sesleri duyan vatandaşlar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bebeği çöpten alıp sağlık ekiplerine teslim etti. Bebek ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Mahalle sakinlerinden Özgür Terkin, " burada oturuyorduk çöpten ağlama sesleri duyduk. Bebeğe baktık sonra polisi ve ambulansı aradık. Kadın bu mahallede yaşıyor. Nedenini biliyorum. Sanırım babasından korktuğu için onu çöpe attı " dedi.
Murat Çanakbulut, "Öğlen parkta oturuyorduk. Polis geldi. Böyle bir şeyi kim yapabilir diye soruşturdu. Herkes bebeği atma sebebini söylüyor. Bazıları ailesi bilmediği için yaptığını söylüyor. Bazıları da babasından korktuğu için yaptığını söylüyor " dedi.
Polis ekipleri tarafından Mahlle’de bulunan güvenlik kamerasından tespit edilen kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kadın "Babamın haberi yoktu. Babamdan korktuğum için böyle bir şey yaptım" ifadesinden sonra serbest bırakıldı.