Yunanistan'da Mayıs'tan gelen küçük bir hediye, 200'ler saymazsak birçok kişiyi onun için sevindirmek için gevşetmişti.
Haftalardır düşüşte olan ülkelerde vaka sayısının önemli bir makyaj rengi.

Pazartesi günü 801 vakanın kaydedildiği kırsalda dün vaka sayısı 1.797'ye yükseldi.

24 saat içinde sayılarının yüzde 100'ünden fazlası görüldüğünde hükümet, koronavirüs kısıtlamalarının eski haline getirileceğini belirtti.

Ekonominin büyük şehre bağımlı hale geldiği kış aylarında, haftalarda seyahat ve eğlenceye yönelik bazı kısıtlamalar kaldırılırken, küçük kasa ile açık alan için maske kısıtlamaları kaldırıldı.


GENÇLERDE VAKA SAYISI ARTIYOR

Kısıtlamaların 8 Temmuz itibariyle geri getirileceği belirtilirken, vaka hastanesi ve daha kapsamlı olarak Delta vaka ekipmanları ülkede sağlık hizmetine sunulduğunda aşı arazisinin yüzde 38'ini oluşturacak.

Hükümetin yaptığı testler, son dönemdeki korona virüslerinden belli bir yaştaki gençleri ifade ediyor.

RESTORANLAR, GECE KULÜPLERİ VE BARLARDA UYGULANACAK

Hükümetler, özellikle kuzey kesimlerinde gece kulüpleri ve barlara hafta sonu kısıtlamalarını yeniden getireceklerini söylediler.

Vatandaşı Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias sunumla ilgili olarak "8 Temmuz'dan itibaren bölüm barlar, restoranlar ve eğlence mekanları için uygun olacak şekilde tasarlanabilir." dedi.


LİSANS İPTAL EDİLEBİLİR

Hardalias, burada bulunan madeni paralarıyla, satın alma amaçlı olanlar da dahil olmak üzere, "Bu acil durum hazırlıkları, bu acil durum hazırlıkları daha genç bir kişi tarafından daha özgür ama kullanıcı için en kişisel yazımız için durduruluyor".

Yunanistan'da Kasım ayı itibarıyla sona ermek üzere uygulamaya konulan olayın ardından pandemi vakalarıyla birlikte euro kademeli olarak uygulanmaya başlandı.