Selçuk Tektaş'ın vefat etmesiyle birlikte kadın ünlüler'in söz düellosu başladı. 

KİM NE DEDİ?

Seda Sayan: "İçimden öyle geldi. Fazla etkilendim. Bodrum'dayım. Misafirlerim var. Sadece onları yemeğe götürüyorum. Hassas davranıyorum."

Demet Akalın:  "Ben iki gündür Alişan'ın yanındayım. Beni bu işlerin içine sokmayın! İnsanlar acılı! Sabah mezarlıktaydım, kızının mandalinası babasının üstünde toprağın üstünde!"

Ece Erken: “Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Bugün benim için çok zor geçti. Durup dururken ağlama krizleri, eski fotoğrafları arama, bakma. Ne kadar konuşmasam da, ki bugün yine dertleştik, konuştuk kardeşim Alişan’la, içimde çok büyük bir boşluk oldu. Oğlum Eymen yeterince sensiz büyüdü Alişan. Artık beraber olma vakti. Biz 20 yıl kardeştik, Allah ömür verirse daha nice yıllar devam edecek. Seni çok seviyorum. Güçlü olman lazım ve olacaksın. Selçuk da öyle isterdi. Eymen seni çok özledi, ben de.”

Lerzan Mutlu: "Bir ölünün üstünden bile haber olmak için yalan yanlış haberler yaptırıyorsunuz ya!!! Tühhhhh hepinizi yazıklar olsun... Kahramanlık yapacağım diye sahte kahramanlar sizi. Evde de cenazede de görmedim sizi... Tatilini bile yarım bırakıp dönmeyen... Halkı kandıran sahte kahramanlar sizi... Bari burada yapmayın.. Bir susun millet acısını yaşasın! Harbi zavallısınız buradan bile reklam çıkarmak!!! Nasıl bir insansınız ya...Pess, yazıklar olsun"