Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmacılarından Onur ile Beyza'nın aşk yaşadığına dair iddialara şarkıcı Demet Akalın da dahil oldu.

Yarışma boyunca yemek yetenekleriyle öne çıkan Onur ve Beyza'nın aralarındaki ilişki, hem izleyiciler hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yarışmanın zorlu atmosferinde dostane bir rekabetin ötesinde bir bağ kuran çiftin yarışmadaki halleri, sosyal medya kullanıcılarının yakın markajında.

Onur ve Beyza'nın bu gelişmeleri, hem yarışmanın dinamizmini hem de kişisel yaşamlarındaki gelişmeleri takip eden hayranları için sürpriz bir haber oldu. 

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, "İntikam şarkılaırnın kraliçesi olarak söylüyorum; bunlar aşıklar" sözleriyle Onur ile Beyza'nın aşk yaşadıklarına dair iddiları güçlendirdi.

Öte yandan Beyza, yarımacılardan Semih ile de yakınlaşarak Onur'u kıskandırma çabası içerisinde olması MarterChef izleyicilerinin gözlerinden kaçmadı. 

Geçtiğimiz hafta Onur'un Beyza'yı potaya göndermesinin arkasında yatan nedenin, Beyza'nın Semih'e yakınlaşmasının bir sonucu olduğu yorumları yaptırdı.

 

Sivil Düşünce