Dilan Çıtak, THY tarafından kara listeye alındıktan sonra yaşadığı olaylarla gündeme geldi. Kabin memurları tarafından şikayet edilen Çitak, THY'nin kara listesine alındı. Uçaktan indikten sonra polis memurlarıyla gergin bir tartışma yaşadığı anlar, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, Tatlıses’in bir polis memuruna, "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?" sözleriyle tepki gösterdiği görülüyor. Olay, hem Dilan Çıtak'ın hem de İbrahim Tatlıses'in hayranları arasında büyük yankı uyandırdı.

"YAPTIĞIMDAN ASLA UTANMIORUM"

Dilan Çıtak, açtığı canlı yayında gözaşları içerisinde kendisini savundu. 

Çıtak, "asla utanmadığını ifade ettiğinde ayınında şunları söyledi:

"Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornom da çıkmadı! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?"

"GİZLİ KAMERALA ÇEKTİLER"

Çıtak, "Lütfen konu çarpıtılmasın. Durumum tamamen kendi kişilik haklarımı, hayvan haklarını ve bedensel bütünlüğümü savunmaktan ibarettir." sözlerile başladığı aınında şu sözleriyle devam etti:

"Uçak içinde çağrılan üniformalı yer amirlerinin ve çekilen gizli kamera kayıtlarında da görüleceği üzere, üniformalı yer amirleri kolumu tutup çekiştiriyorlar ve canım o kadar yandı ki kolumu kurtarmam mümkün olmadı. O sırada annem, kolumu bırakmaları için adeta yalvardı. Bu, bir tacizdir ve bedensel bütünlüğüme yönelik bir müdahale ve saldırıdır. Çekilen gizli videoda, polisin yanında durumu polise anlatırken, bu kişilerin ne amaçla ve hangi yetkiyle bunu yaptığını sorguluyorum. Neye dayanarak kolumu tutup sıktıklarını sorguluyorum. Çarptırıldığı gibi bir polisle tartışma yaşanmadı; aksine, konuyu ve karşı tarafı polise hızlı ve stresli bir şekilde anlattım. Bir hayvanın canını kurtarmak İçin gösterdiğim çabanın bu kadar çirkinleştirilmesi, ünlü olmam sebebiyle filmleştirilmesi ve çarpıtılarak basına yansıtılması, kişilik haklarıma yönelik bir saldırıdır. Bana yardımcı olmak isteyen polis memurunun bu olayla bir ilgisi yoktur."

Sosyal medya kullanıcıları, Çıtak'ı hem THY hosteslerine hem de polis memurlarına yönelik sarf ettiği sert sözler nedeniyle sert sözlerle eleştirerek, "Babası İbrahim Tatlıses'in ismine yaslanarak kimseye hakaret edemezsin!" denildi.

 

Sivil Düşünce