Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Türkiye’nin birçok yerinde “Bebek katillerini istemiyoruz” başlığı altında basın açıklaması gerçekleştirdi.

AGD Genel Başkanı Salih Turhan, basına verdiği demeçte, “Eli kanlı terörist grubun lideri ve avaneleri Müslüman kardeşlerimize akla gelmez işkenceler yapıyorlar. Biz, bu eli kanlı zalimin bu vatan topraklarına gelerek bu toprakları kirletmesini istemiyoruz. Eli kanlı grubun ilk kıblemizden, ülkemizden ve İslam beldelerinden ellerini çekmelerini istiyoruz. Biz, İslam ülkeleri ile İsrail arasındaki normalleşmeyi bir anormalleşme olarak görüyoruz. Biz, bu yapı ile hiç bir şekilde normalleşemeyiz” dedi.

AGD Ankara Şube Başkanı Ahmet Şanver ise açıklamasında, “Yönümüzü nere dönsek bir yakarış, bir feryat yüreklerimizi sızlatıyor. Atılması gereken adımlar ne kadar gecikse vebali bir o kadar büyüyor”  dedi ve ekledi: “Yıllardır süregelen zulümler devam ederken, Terörist İsrail’in başı Yitzak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimizin yüzyıllardır İslam alemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir.” 

 Sivil Düşünce Haber Portalı