Kongre Başkanı Karamollaoğlu aleyhindeki hareketin başında olduğu belirtilen Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kıbrıs davetine yanıt verdi.


BAHÇELİ'Yİ BİREYSEL GÖREBİLİRİZ
Ziyaretten görüntüler de ilgi gördü. MHP lideri Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk ile yürürken Asiltürk'ün koluna girdi. İkili bir süre böyle yürümeye devam etti.
Devlet Bahçeli'nin koluna aldığı Oğuzhan Asiltürk ile ilgili Saadet Partisi'nden dikkat çeken hamle! Resmi hesaptan paylaştılar


KARAMOLLAOĞLU: TATİLLERİNİZİ KUTLUYORUM
Kıbrıs'ta dikkat çekici gelişmeler yaşanırken Karamollaoğlu cephesinden bayram mesajı geldi. Kurban Bayramı namazını kıldığı Balgat Hamidiye Camii çıkışında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı, Kıbrıs Zaferi vesilesiyle Kıbrıs'ta. Yüksek İstişare Başkanımız. Board Oğuzhan Asiltürk geldi. Onların da bayramını kutlarım."
Devlet Bahçeli'nin koluna aldığı Oğuzhan Asiltürk ile ilgili Saadet Partisi'nden dikkat çeken hamle! Resmi hesaptan paylaştılar.


RESMİ HESAPTAN PAYLAŞILMIŞTIR
Oğuzhan Asiltürk'ün Kıbrıs ziyaretine katılımı Saadet Partisi'nin resmi hesabından paylaşıldı. Partinin resmi hesabından yapılan açıklamada, "Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü anma etkinliklerine dönemin İçişleri Bakanı olarak onur konuğu olarak katıldı. Kıbrıs zaferi ve KKTC halkının Kurban Bayramı." yer verildi.
Devlet Bahçeli'nin koluna aldığı Oğuzhan Asiltürk ile ilgili Saadet Partisi'nden dikkat çeken hamle! Resmi hesaptan paylaştılar


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MİSAFİRLERİMİZİ DE DAVET EDİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu da ziyarete davet ettiklerini belirterek, "Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü anma etkinliklerine katıldı. KKTC halkının zaferini ve KKTC halkının Kurban Bayramı'nı kutlarız."