İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen Sedat Peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığını söyledi.

Bakan Soylu, gazeteci kardeşler Hadi Özışık ile Süleyman Özışık'ı tanıdığını belirterek, "Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım." dedi.

"ARABULUCULUK ZIYARETİ OLMADI!"

Soylu, Sedat Peker ile hayatında hiç tanışmadığını dile getirerek SuperHaber'e yaptığı açıklamada, Özışık ile Peker'in iddia ettiği gibi bir "arabuluculuk" ziyaretinin hiç yaşanmadığını savundu.

Soylu hakkındaki iddiaya yönelik açıklamasında, "Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı." dedi.

Kendisine yönelik bir kumpas kurulduğunu da iddia eden Soylu, "Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım." ifadelerini kullandı.

"KEŞKE BAŞIMA ABİRŞEYLER GELSEYDİ"

Yaşananlardan dolayı üzgün olan Soylu, SuperHaber'e yaptığı açıklamaları, "PKK ille terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim." diyerek konuşmasını sonlandırdı.