Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Adana'nın cesur, mert, çalışkan vefakar insanlarını yürekten selamlıyorum. Tarımın ve bereketin şehri Adana'daki tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Bugün bir kez daha Allah'ına kurban Adana diyorum.

Bugün de Adana'ya birçok yatırımı devreye almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi'nin temelini attık.

19 yılda Adana'ya toplam 50 milyar TL'lik yatırım yaptık. Gençlik ve spordan sosyal yardımlara kadar her anlamda Adana'nın yanında olduk. Bugün de Adana'nın simge ve nişanesi olan birçok yatırımı devreye almanın onurunu yaşıyoruz.

Uluslararası piyasalardaki sıkıntılara rağmen ihracatta yıllık 212 milyar doların üzerine çıkmayı başardık.

Bay Kemal ne dedi, 'bir fabrika yaptınız mı' dedi. Bay Kemal, bak bugün tam 26 fabrikanın resmi açılışını gerçekleştirdik.

Muhalefetin nasıl derin bir siyasi bunalım yaşadığını salgın döneminde bir kez daha gördük.

20 yılın muhasebesini yaptığımızda maalesef bir konuda başarısız kaldığımızı görüyoruz. Tüm çabalarımıza tüm emeklerimize rağmen ülkemizdeki bu büyük dönüşümden muhalefetin de nasiplenmesini sağlayamadık.

Biz siyaseti muhalefet gibi ikbal kapısı olarak değil millete ve memlekete hizmet kapsısı olarak gören meseleye böyle yaklaşan bir kadroyuz.

CHP'nin başını çektiği sermaye ırkçısı ve yatırım düşmanı odaklara rağmen uluslararası yatırımcılar Türkiye'ye güveniyor, potansiyeline inanmayı sürdürüyor.

CHP'nin başını çektiğini muhalefet hala korkular, kirliler üzerine siyaset yapmayı tercih etti, bir türlü kendini kurtaramadı. Muhalefetin nasıl derin bir siyasi bunalım yaşadığını salgın döneminde bir kez daha gördük.

Ülkemizin en çok gaf yapanı Kılıçdaroğlu burada da zirveyi kimseye bırakmadı. Milletimize sahra hastanesi diye pazarladığı yerin koca bir hangar olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı millet canının derdindeyken umut tacirliği yaptığı için utandı mı? Utanmadı, hicap duymadı.

Hiçbir şey olmamış gibi yalan ve iftiralarına devam etti. CHP'nin her elini attığı her işte çuvallamasının tek sebebi kendilerine emanet edilecek 3 koyunu güdemeyecek kadar beceriksiz olması.

CHP takoz siyasetinin kurumsallaşmış, ete kemiğe bürünmüş halidir. Allah, milletimizi CHP zihniyetinin eline düşürmesin diyorum.

Kürsülerde milletimize verdiğimiz sözleri; sorumluluk makamına gelince unutanlardan olmadık.

Kılıçdaroğlu'nun milletimize Sahra Hastanesi diye pazarladığı yerin koca bir hangar olduğu ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu hiçbir şey olmamış gibi yalan ve iftira furyasına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Muhalefetin engellemek için uğraştığı sağlık yatırımlarımız tüm dünyada örnek gösteriliyor.

Milletin acısını fırsata çevirmeye çalışan bir anlayışın ülkemize yapacağı hiçbir katkı yoktur.

Adana'daki toplam seçmen sayısının yüzde 25'ini üyemiz yaparak büyük bir eşiği aştık.

Bizim kimseyi dışlama, dışarda bırakma gibi bir lüksümüz yok.

CHP Genel Başkanı, millet kendi canının derdindeyken umut tacirliği yaptığı için utandı mı? Kılıçdaroğlu'nun israf dediği şehir hastaneleri salgın döneminde milletimize şifa oldu. Muhalefetin eleştirdiği bu sağlık yatırımları tüm dünyada salgınla mücadelede örnek gösterilen kurumlara dönüştürüldü.

Öyle konularla geldiler ki; kendilerini rezil ettiler. Partimizin üye sayısı 11,5 milyona yaklaşarak tarihimizin en yüksek rakamına ulaştık. Diğer tüm partileri toplayın böyle bir üye kaydı yok. Onlar nal topluyor.

Üye sayımız kaç oldu biliyor musunuz? 11 buçuk milyona yaklaşarak, tarihimizin en yüksek rakamına ulaştı.

Bize tevazu yakışır. Gurur ve kibir asla. Tüm vatandaşlarımıza kapımız ardına kadar açıktır, buyursunlar gelsinler."


Hibya Haber Ajansı