Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

 

AK Parti olarak sadece 83 milyon vatandaşımızın değil, gözünü ve kalbini ülkemize çevirmiş yüz milyonlarca mazlumun da emanetini taşıyoruz.

 

Bizler tesadüflerin değil, ortak hedef ve ortak sevdaya gönül vermiş insanlarız.

 

Kongrelerimiz bu vesileyle sadece kadrolarımızı değil, aynı zamanda kardeşliğimizi de tazeliyor.

 

Şimdi de partilerindeki istifalarla ilgili bizi suçluyorlar.

 

Kime sorsanız Atatürk'ün CHP'si ile Kılıçdaroğlu'nun CHP'si arasında isim benzerliği dışında hiçbir bağın, hiçbir ilişkinin olmadığını size söyleyecektir.

 

Kılıçdaroğlu'nun, 520 gündür evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerini bir kez olsun ziyaret etmediğinizi de biliyor. 

 

Biz parti olarak mevcut CHP yönetiminden gayet memnunuz, biz her hafta bir pot kıran bir gün söylediğini ertesi gün inkar eden gafebesi bir parti başkanı.

 

Bu CHP genel başkanından da memnunuz. Bizim endişemiz ülkemiz adınadır.

 

Türkiye'nin en büyük ikinci partisinin üç beş marjinalin oyuncağı haline getirilmesine içimiz elvermiyor. Gazi'nin emaneti diyerek CHP'ye oy veren vatandaşlarımızın yaşadıkları mahcubiyetin farkındayız.

 

Çabamız Türk siyaset adınadır. Yoksa kendi siyasetimiz adına mumla arasak bulamayacağınız bir rakiple karşı karşıyayız.

 

19 yıldır asla değişmemiştir. Biz ilk günden itibaren milletimizin gönül sarayında yer edinmeyi hedefledik. Şimdiye kadar girdiğimiz 15 seçimin tamamını sandıktan önce kalplerde kazandık. Sadece seçim sandığı ufukta belirince değil, günün 24 saati yılın 365 günü milletimizin kapısını çaldık.

 

Üye sayısı 11.500.000'a yaklaşan Türkiye'nin en büyük siyasi partisi olan AK Parti'de önce millet, önce memleket diyen herkese yer vardır.

 

Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattık. Ülkemizde Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamının kat ve kat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmakla iftihar ediyoruz.

 

Tüm dünyada yatırımların durma noktasına geldiği bir dönemde, yatırım seferberliğimizi kararlılıkla sürdürüyoruz.

 

 

Hibya Haber Ajansı