Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Doğubayazıt Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkarılan iddialara yönelik açıklamlarda bulundu.

Yıldız Acar, belediyenin gerektiği gibi çalışmadığı iddialarını "menfaat çevrelerinin düzenlediği karalama kampanyası" olarak nitelendirdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Güzel kentimize yaptığımız hizmetleri engellemek isteyen belli çıkarcı guruplar, alışılagelmişin dışında herşeyi yasal zeminde görünce karalama kampanyası başlatmışlar. Amaçları Doğubayazıt'a proje üretmek olmayan sadece kendi çıkar ve menfaatlerini düşünen bu kişi veya kişiler bilsin ki sizlerin tüm karalama politikanıza rağmen herşeyi halkı için göze almış ve halka hizmeti haka hizmet şiarı edinmiş beni asla vazgeçiremiyeceksiniz. Ben halkım için gerekirse ölümü göze alacak kadar gözükarayım. Çıkar gruplarının tekerine çomak sokulunca yaptıkları gürültü kirliliği, beni hizmet etmekten alıkoyamayacak. Halkıma verdiğim sözleri yerine getirdiğim gibi getirmeye devam edeceğim. Benim için Doğubayazıt halkı herşeyden önemlidir. Birkaç kendi menfaatlerini düşünen ve kendi menfaatleri için hizmeti engellemeye çalışanının, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada karşılarında dimdik duracağım. Hiçbir şey halktan üstün değildir benim için. Ve halkımızda çok iyi biliyor (birilerinin) ağzıyla deniz kirlenmez. Bu hak yolda, yanımda olan halkım olduktan sonra istediğiniz karalamayı yapın. Hak yoldan beni asla vazgeçiremesiniz."

Sivil Düşünce Haber Portalı