’ Cirosu 1 milyar TL’yi geçen ilk Türk kulüp olduk’’

“Ben adaylığa girmeyeceğimi twitter hesabımdan ilan ettim. Benim girmeyeceğimi görünce fırsat değerlendiriyorlar. Listeler de yarım yarım... Onları düzenlesinler diye de zaman verdik. Sicil kuruluna 'Bunları düzeltin' dedik. Disipline de vermedik. 29 Mayıs'taki seçimi tüzük gereği iptal ettim, ertelesem beni mahkemeye verirlerdi. "Eski yönetimlerden kaynaklanan ağır faiz vardı. Büyük ölçüde kapattık. Bir oyuncunun menajeri vardı, şoka girdik. Ceyhun Gülselam değil, menajeri icraya koydu. Çok karakterli kişilik. Biz onu severiz. Transfer tahtası kapalıydı. Johan Elmander ile Arnavut futbolcunun parasını ödedik. Cirosu 1 milyar TL'yi geçen ilk Türk kulüp olduk.”

"Başkanına küfür ve hakaretler eden, saldıran taraftar Galatasaray'ı yüceltmez, batırır ve bitirir. Çoğunluğunun rakip takım taraftarları olduğunu biliyoruz. Galatasaraylı değiller. Öbürlerini bilemem. Beni savunan bir tane doğru dürüst hesap yok.

Mustafa Cengiz "Her kurulu istifaya davet ediyor, TFF'yi istifaya davet etmiyor diyorlar. Ne biliyorsun? Neler oluyor senin haberin var mı? Çok değerli üyeler var TFF'nin yönetiminde. Medet bekliyorum. Bir olayımız var, ona karar vermeleri lazım. Orada benim tanıdığım bildiğim dürüst insanlar var. Onların bir an önce, bir kulübün başvurusunu ilan etmeleri lazım."