Thames nehri kenarında kurulu, renkli ve yeşil alanları içerisinde barındıran Eden Grove, Londra merkezden sadece otuz dakika uzaklıkta hayallerin ötesinde bir atmosferde yaşama imkanı sunuyor. Surrey bölgesinin doğal güzellikleriyle çevrili bu atmosferde yaşam ve yatırım fırsatı sunan Richmond London Holmes, Türkiye’de projeyi tanıtmak için temsilcilerini yatırımcılar ile buluşturacak. 

Şık süitler, 1,2 ve 3 yatak odalı dairelerden oluşan özel proje Londra’nın merkezine trenle otuz beş dakika uzaklıkta. Şehir merkezine ve tren istasyonuna 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Eden Grove Projesi’nde, ev sahiplerine otel konforunda hizmetler sunuluyor. 24 saat konsiyerj servisi, spor salonu, sinema odası ve iş toplantıları için ideal Business Suit’lerin bulunduğu proje 350 bin İngiliz Strelin’inden başlayan fırsatlarla özellikle yatırım yapmak isteyenlerin ilgi odağında.

“İngiltere’nin Surrey bölgesinde kira oranlarında 2019’a göre yüzde 20 artış yaşanıyor”

Eden Grove projesinin yetkili temsilcisi Richmond London Homes temsilcisi Özlem Öztürk proje ile ilgili şunları söyledi: “Londra merkeze otuz beş dakika uzaklıkta bulunan Eden Grove, doğa ve yeşil ile iç içe yaşam fırsatı sunuyor. Özellikle yatırımcıların şu anda çok fazla ilgi gösterdiği projemiz havalimanına ulaşım rahatlığı ile de dikkat çekiyor. Kiralık mülklere olan talep 2019 yılına göre yüzde 20 artış gösteriyor. Önümüzdeki 5 yılda ev fiyatlarında yüzde 20 artış beklentisi bulunuyor. Bu nedenle şu anda yeni bir yaşam fırsatı arayanların gözdesi diyebiliriz” dedi.

İngiltere emlak trendleri, ev alım satımıyla ilgili avukatlık, finansal hizmetler, yaşam ve yatırım fırsatlarının anlatılacağı webinar toplantısı 16 Mayıs Pazar günü saat 13.00’te gerçekleşecek.

 

Hibya Haber Ajansı