Yüksekbilgili Eğitim ve Danışmanlık tarafından düzenlenen Çalışan Deneyimi Zirvesi yoğun katılım ile gerçekleşti. Bu yıl online olarak gerçekleştirilen ve BiggLoyalty’nin sponsor olduğu organizasyona sektörün çalışan deneyimi konusunda değerli uygulamalarını gerçekleştiren insan kaynakları profesyonelleri katkı sağladı.

24 Şubat tarihinde 10.00’dan 16.00’ya kadar durmaksızın devam eden organizasyonda, özellikle pandemi sürecinde daha da önem kazanan çalışan deneyimi konusunda en güncel uygulamalar paylaşıldı.

Dr.Zeki Yüksekbilgili’nin MC olarak görev aldığı zirvede Birsen Çevik Akgünlü (Mey Diageo – Human Resources Director), Nisa Dizdar (ebebek – Human Resources Director), Ayla Akkaban Maşlak (IKEA – CHRO / Deputy General Manager), Neslihan Özpala Kaya (ING – HR Business Partnership Director), Aylin Yazgan İyicik (Koçtaş – Human Resources Director), Derya Şendil (Biggloyalty – General Manager), Murat Yüksel (Ebay / Gittigidiyor - Çalışan Deneyimi Direktörü), Seray Kerimak (Turkcell - HR Center of Excellence Director), Gözdehan Çaycı (İzocam - Human Resources Director) konuşmacı olarak yer aldılar.


Hibya Haber Ajansı