Muhalefet liderleri Twitter üzerinden birbirini etiketleyerek şu paylaşımları yaptı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’ etiketlediği Twitter paylaşımında şöyle dedi:

 

“Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz?” dedi.

 

 İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bu tweet’i alıntılayarak şunu paylaştı:

 

“Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam” yanıtını verdi.

 

 Saadet Partisi genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise, Akşener’in alıntıladığı tweet’ine şöyle yanıt verdi:

 

“Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında. İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir.”

 

“Öyle değil mi?” diye sorarak etiketlediği Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise “Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey! Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan buyana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar$. Sormaya devam” yanıtını verdi. Uysal tweet’inde “İlk bulan arasın Sn Genel Başkanlarım” diyerek üç partinin liderini etiketledi ve “İrtibatta kalalım” yanıtını verdi.

 

Hibya Haber Ajansı