Yazarlık Atölyesinde öğrencilerin yeni ürünler ortaya koyabilen, üreten, ana dil sevgisi gelişmiş, hayal dünyasını iyi kullanabilen bireyler olarak topluma ve insanlığa katkı sağlaması, ayrıca çocuk yazarlar yetiştirmek hedefleniyor.

2 ay sürecek "Yazarlık Atölyesi" eğitimi için çocuklar çok heyecanlıydı. Atölyede yerlerini alan minik yazar adayları “Şair Anne” olarak tanınan Eğitimci Yazar Sultan Serdar Doksöz’ün ilk dersini can kulağıyla dinledi.

 

AMD Malaslı Köşe Yazıları Kaleme Alan Ahmet Mervan Doğan da Yazarlık Atölyesinde

Sivil Düşünce Haber Portalı'nda A.M.D mahlasıyla köşe yazıları kaleme alan 8 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi de yazarlık atölyesine katıldı. A.M.D, Yazarlık Atölyesi ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Yazı yazmak büyük bir heyecan. Şimdi bu heyecanımı daha ileri bir seviyeye taşımak için Mamak Belediyesi'nce hayata geçirilen "Yazarlık Atölyesi" sayesinde eğitim alacağım. Bu sayede daha iyi bir ivme kazanacağıma inanıyorum. Eğitmenimiz Sultan Serdar Doksöz'ün kitaplarını da okuyordum. Kendisinden bire bir eğitim alacağım için de çok heyecanlıyım. Biz Mamaklı çocuklar için çok güzel bir başlangıç. Belediye Başkanımız Sayın Murat Köse'ye teşekkür ediyorum.'' dedi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise Yazarlık Atölyesi’nde eğitim alacak öğrencilere başarılar diledi ve “Çocuklar bizim geleceğimiz. Kaleme, kitaba, yazıya ilgisi olan çocuklarımızın, geleceğin kalem dostlarının Yazarlık Atölyemizde ders almalarından mutluyuz” diye konuştu.

Sivil Düşünce Haber Portalı