Elektrik sektöründe geleceği referans alan yaklaşım ve projeleriyle dikkat çeken Günsan, online platformu GEP CLUB ile binlerce kişiye ulaşmaya tüm hızıyla devam ediyor. 2021 yılının ilk çeyreğinde ivme kazanan platform, üye sayısını yüzde 25 arttırarak 81 ilin tamamına yayıldı.

 

Günsan Elektrik’in hayata geçirdiği Türkiye çapında elektrikçilerin ve iş ortaklarının bir araya geldiği avantajlı dijital ödüllendirme platformu GEP CLUB, elektrikçilerin dijital dönüşüme hızla uyum sağlayarak kazançlarını artırmalarını amaçlıyor. 2020 yılında başladığı yolculuğuna kısa zamanda binlerce üyeyle devam eden platform, Türkiye çapında elektrikçileri ve tüm iş ortaklarını birbirinden farklı avantajlarla buluşturuyor.

 

2021 yılının ilk çeyreğinde 20 bayi ile 5 online seminer düzenlendi

Hibrit teknolojileri üretim süreçlerinin yanı sıra sektöre katma değer sağlayacak girişimlerde de kullandıklarını söyleyen Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Alişan Çapan; “GEP CLUB, bir çeşit online ödüllendirme platformu ancak çok daha fazlasını ifade ediyor. Eğitimden kampanyalara; ürünlerden, teknik bilgi gerektiren konularla ilgili kaynaklar ve sektörle ilgili son gelişmelere kadar her bilgiyi tek bir yerde buluşturuyoruz. Yılın ilk çeyreğinde 81 ilin tamamına ulaşmış olduk, binin üzerinde elektrikçi üyemiz var. Beklediğimizin üzerinde bir taleple karşılaştık. Sektörde değer zincirinin son halkasını oluşturan elektrikçilerin hedef alındığı ve interaktif bir iletişim yaratan sistemimizde ciddi bir ilerleme kaydettik. Farklı bölgelerde yer alan 20 bayimizle 2021 yılının ilk çeyreğinde 5 ayrı seminer düzenledik. Sektördeki son gelişmeleri, değişen parametreleri iş ortaklarımıza aktarabilmeyi hedefliyoruz.” dedi.

 

Elektrikli ev aletleri ve elektronik ürünlere ilgi büyük

Amaçlarının tüm sektör paydaşlarının harcarken bile kazanmasını sağlamak olduğunu dile getiren Çapan; “Satın aldıkça kazandıran platformda hediye kazanmak oldukça kolay. Üyelerimiz GEP CLUB ile Günsan onaylı iş ortaklarından satın aldıkları her ürünle puan kazanarak bu puanları teknolojiden giyime farklı ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişe dönüştürebiliyor. Platformdaki ‘Hediye Kataloğu’ üzerinden bir tıkla hemen sipariş verebilir veya puanlarını daha değerli bir ödül için biriktirmeye devam edebilirler. En çok tercih edilen ve ilgi gören hediye grupları ise elektrikli ev aletleri ve elektronik ürünler oldu” dedi.


Hibya Haber Ajansı