Mark Ruffalo, İsrail'e karşı "yaptırım" talep etmiş ve sosyal medyada destek görmüştü.
Yaptırım söylemi için özür dileyen aktör, sözlerim kışkırtıcı ve saygısızdı diyerek özür diledi.
Ünlü aktör Mark Ruffalo, İsrail aleyhindeki "soykırım" iddialarından dolayı özür diledi. Bazıları Ruffalo'nun geri adımının "cesur" olduğunu söylerken, bazı kullanıcılar onu "omurgasız ve korkak" olarak nitelendirdi. Her bir yerden tehdit ve baskı görmediğini, kendi iradesi ile özür dilediğini belirten aktör, sözlerim yanlış anlaşıldı dedi.
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Mark Ruffalo iddialarını geri çekti ve Filistin'e yaptığı saldırılardan dolayı İsrail'e yaptırım çağrısında bulunduğu için pişmanlığını açıkladı.
"İsrail ile Hamas arasındaki son çatışmada İsrail'in 'soykırım' yaptığını iddia eden paylaşımlar için özür dilerim. Benim açıklamam provokatif değil ama saygısızca. Burada ve yurtdışında Yahudi düşmanlığını haklı çıkarmak için kullanılabilir "dedi.
Bir Sputnik gönderisine göre, Ruffalo'nun geri çekilmesi, bazıları tarafından "cesur" olarak yorumlandı ve bazı kullanıcılar tarafından "omurgasız ve korkak" olarak adlandırıldı.
"İsrail'e yaptırım uygulama zamanı" dedi.
Hollywood Hulk'u oynayan ünlü isim Ruffalo, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kudüs'te 1.500 Filistinli sınır dışı edilmeyi bekliyor. 200 protestocu yaralandı, 9 çocuk öldü. Güney Afrika'daki yaptırımlar özgür siyahlara yardım etti. İsrail, Filistinlileri serbest bıraktı. "Yaptırım zamanı."
Amerikalı aktör ayrıca, İsrail'in Şeyh Cerrah operasyonu ile ilgili imza toplamış, imza kampanyası 2 Milyona ulaşmıştı.
"Filistin halkına muamele etmek bir dünya vicdanıdır:" Sivil haklar tanınana kadar İsrail endüstrisine yaptırım uygulama zamanıdır. " Kampanyası çok ses getirmişti.