Metrobüse binmek için turnikesiz bölümden geçen oyuncu Selahattin Taşdöğen ile güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Seni işinden ederim" diyerek kavga eden oyuncu karakolluk oldu.

Oyuncu Selahattin Taşdöğen, yaşındaki kızı ile birlikte İstanbul metrobüs durağında eindeki bagajla turnikesi olmayan yerden geçerek durağa girmek isterken, güvenlik görevlileri durdurunca gerginlik çıktı. Görevliler, Taşdöğen'e akbil basması gerektiği konusunda uyarırken ünlü oyuncu ise akbil bastığını bagajı olduğu için ücretsiz yerden geçtiğini söyledi. Konuşma sırasında maskesini indiren Taşdöğen'i güvenlik görevlisinin uyarması sonrası taraflar arasında sözlü tartışma başladı. Ardından Taşdöğen ve asistanı olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.

Görevliler, Taşdöğen'in maskesini indirdiğini, bunun için uyardıklarında ise "Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben halkın sanatçısıyım. Seni işinden ederim. Eşkıya mısınız siz, kabadayı mısınız?"diyerek tehdit ettiğini savundu.

Taşdöğen, "Güvenlik görevlilerine darp veya tehditte bulunmadık. Onların bize karşı yaptığı saygısızlık sonucu sadece tartışma yaşandı. Bir de asistanımı iteleyerek darp etmeye başladılar" dedi.